BTC USD 57,471.1 Gold USD 1,789.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perodua aruz 2019

afshaman

Active+ Member
Messages
3,299
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,299
Reaction score
383
Points
51
aruz ni kawan duk main hiway boleh tahan jugak laju2 owner dia rembat...RPM bukan dah lebih 4000 ke kalau speed atas 120KM/J
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,876
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,876
Reaction score
3,012
Points
206
aruz ni kawan duk main hiway boleh tahan jugak laju2 owner dia rembat...RPM bukan dah lebih 4000 ke kalau speed atas 120KM/J
mlm member aku try 140kmj, xde goyang kalau jalan straight
tp kalau ade selekoh sikit steering berat, kalau speed 120kmj ok ambik jalan mcm tu

pastu org complain bunyi engine kalau speed, xde pulak bunyi kuat smlm
rpm xpasti berapa smlm
 

afshaman

Active+ Member
Messages
3,299
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,299
Reaction score
383
Points
51
mlm member aku try 140kmj, xde goyang kalau jalan straight
tp kalau ade selekoh sikit steering berat, kalau speed 120kmj ok ambik jalan mcm tu

pastu org complain bunyi engine kalau speed, xde pulak bunyi kuat smlm
rpm xpasti berapa smlm
sedap bawak laju sbb body berat...tapi minyak la kot sbb enjin 1.5...tapi kalau dah suka bawak laju...ape kisah sgt pasal minyak...hahaha...tahniah bos beli keta baru
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,876
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,876
Reaction score
3,012
Points
206
sedap bawak laju sbb body berat...tapi minyak la kot sbb enjin 1.5...tapi kalau dah suka bawak laju...ape kisah sgt pasal minyak...hahaha...tahniah bos beli keta baru
minyak rase gak kuat dr kenari
ingat nak tukar android player
ade sape2 tau player mane yg bagus, yg masih boleh guna reverse camera stock?
sbbnye den nak install spotify, n google maps
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register