To Sell Perniagaan pakaian untuk di jual !!!

CG Sponsors




12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
Salam all - aku mewakili kawan aku - dia nk letgo pakaian lam kedai dia sebab xnk meniaga pakaian lagi -

pakaian ada lebih kurang 2000 pcs ++ ... nk letgo pada harga rm10/pcs secara lum sum ... kira2 lam 20k la ... sape2 berani nk angkut semua leh call aku - 0169803217 ... pic2 kedai kat bawah ...









 
Sponsored Post

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
yup kedai lawa

kalo aku nk polo je bleh x

semua polo tu aku borong

heheheh
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
ni nak jual baju ker nak jual bisnes nih??
 

hisham27

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
3,035
Reaction score
11
Points
25
TT Nak jual ngan kedai sama ker? location kedai kat mana?
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
eh x... kedai x... nk jual stok yg ada lam kedai jerk ..nk bisnes lain plak .. sape2 tul2 berminat lehla call or sms aku - pm or reply kat thread nie pun boleh ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register