Perniagaan -Modal RM5,100 buka Farmasi Cosway

CG Sponsors




Claanshay

Freshie
Joined
Apr 12, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Points
8
Assalamualaikum w.b.t..

Meh sini ceq nak habaq mai.. Hehe. U ols minat bisnes tak? kalau tak minat toksah baca sampai abes ye.. wat perabih tenaga,tapi kalau hobi membaca, silakan laa.. hehehe. Actually saya nak share pasal business Farmasi Cosway yang agak hangat diperkatakan masa kini. Apa yang bestnya pasal eCosway? Kenapa saya begitu tertarik dengan business eCosway ni?

1) Sebab modal rendah
2) Tiada risiko
3) Hampir semua kos ditanggung oleh Cosway sendiri, kita cuma perlu bayar gaji pekerja (kalau perlu laa) and then bayar bill telefon, api/ air sahaja.
4) Tapak-kita leh recommend kat mana2 yg berpotensi--kalau ok, jalan..

Jadi citenye bermula begini camne saya leh berminat dengan bisnes ni..Sebenarnya saya dah bosan bekerja dgn org lain-atau erti kata lain makan gaji.. Cukup memang la cukup, tapi just takat tu je so mcm takde perkembangan kat situ. Business. saya minat bisnes, maybe sbb "family background" yang berbisnes, atau sbb saya sebelum ni mengambil jurusan "International Business", I think Its all about business :)
Dan saya mula la terfikir, kenapa saya tak buat bisnes? Actually ada la skit2 wat bisnes cam dropship agent.. tapi tu kecil2an je laa :)

Kalau fikirkan kat kepala otak ni mcm2 saya nak buat, bukak butik, spa, saloon bisness makanan ke dan lain2 lagi ..tapi--- MODAL!? Mana nak cekau beriban2 tuu, fikir nak kahwin lagi nanti :p, hihi ;)
Nak buat loan fikir mcam2, mcmana nanti kalau bisnes rugi ke, tak sukses ke..pastu macamana nak bayar balik hutang2 semua tu? ye la nak bukak saloon ke spa ke butik takde nya modal 10k-30k.. mesti lebih dari tu..Then, hmm takpe la..lupakanlah hasrat berniaga dulu.. tak tau kenapa dlm kepala otak asyik fikir nak berniaga je..

Tiba la suatu hari bila saya terbaca iklan 'Peluang Perniagaan Farmasi Cosway Modal hanya RM5,100!! dalam hati, mak aihh. cam menipuu jee. Rasa 50-50 je. Then saya ada la wat sedikit research dan berjumpa sendiri dengan Business Owner dari Cosway,Setelah dengar semuanya secara terperinci...Dan ianya terbukti.. memang betull.. Baru2 ni cosway dah pun melancarkan farmasi cosway yang ke - 100 di Damansara


So far ramai jugak artis yang da involve dengan eCosway ni antaranya Serina Redzuan, Saiful Apek, Apex (goalkeeper), Leuniey (wife apex),Lysdawati, Shalin Zulkifli, dll.

Kemudian dengan bukti yang kukuh, saya pun mula berminat, minta la pendapat family and kawan2. Dapat feedback positif dari dieorang. Now saya dah pun joint.. Dengan modal RM5,100, Insyaallah saya bakal mengusahakan Farmasi Cosway sendiri. Tak susah pun cuma kena usaha sikit je--



Haaa.. begituu la cite sedikit sebanyak pasal bisnes nii.. Nak cite selanjutnya tak larat kak Ton nak menaip u olss :p

So pada kengkawan yg berminat nak bukak bisnes ni, rebut la peluang ni selagi masih ada, sbb quota dia 1000 je, skg baru buka cawangan yang ke 100. So peluang tu insyaallah banyak lagi... Gunakanlah platform yang sedia ada ni, mana nak dpt buka bisness yang kos 800k ni dengan modal RM5,100? Betol tak..Lagipun semua Kos mcm sewa bulanan kedai, gaji pharmacist cosway, stok brg2 (dibuat secara consignment) semua Cosway uruskan. So kita tayah pening2 nak fikir. ..
So.. apa tunggu lagi? Kalau korang rasa berminat toksah malu toksah segan, boleh contact saya di talian
019-3557403 (yati) ataupun kalau malu2 nak call leh email je : [email protected].

Insyaallah segala keraguan akan terjawab :)
Sekian.
Wassalam.
 

Attachments

Top
Log in Register