To Sell Perniagaan Karaoke Untuk Bumiputra

CG Sponsors




sydegil

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2007
Messages
183
Reaction score
0
Points
10
Tuan/puan,

Saya ada karaoke system yang bagus buat semua warga CG. Untuk maklumat lanjut sila PM atau email saya.

Syed Murtadha Alhabshi
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,192
Reaction score
823
Points
176
banyak ker modal diperlukan
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,960
Reaction score
41
Points
30
bagus nih bisnes karaoke...sekali nyanyi karaoke tandas pon dah Rm1 - 1.50 satu lagu... aku tgk org buka tempat karaoke ni..mmg masyukk..
 

lady_nite06

Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
2,196
Reaction score
8
Points
25
Tuan/puan,

Saya ada karaoke system yang bagus buat semua warga CG. Untuk maklumat lanjut sila PM atau email saya.

Syed Murtadha Alhabshi


mcm ni,aku pon bleh bukak thread...

scam,scam,scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
mcm ni,aku pon bleh bukak thread...

scam,scam,scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
sabar..jangan marah..selalunya threat macam ni ada udang disebalik char kue teow..saudara tt jelaskan lebih lanjut.:)
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
jom la melalak kat sini TT dah bukak pusat karaoke kat sini
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Ni perniagaaan apa ni?
Karaoke atau buat sound system punya biz ye?

TQ
 

f1fanz_90

Banned
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,685
Reaction score
31
Points
30
sengal
buka thread bg nama
cuba la bg no ic, bley jga cr kt database jpn

bg detail la
ni buka thread men terjah ja
 
Sponsored Post
Top
Log in Register