BTC USD 62,859.7 Gold USD 1,765.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai pernah melakukan sesuatu yg amat memalukan

bosol

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2007
Messages
810
Reaction score
2
Points
15
thread bt aku pecah perut.hahahhaha
 
Sponsored Post

mr.haha

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2011
Messages
951
Reaction score
47
Points
20
aku termasuk dlam keta org kat stesen minyak.. aku ingat keta aku keta sama.. satria heheheheh kaler sama design sama aku konpius sbb masa nak tukar gear keta dia automatik hehhahaha siap aku pandang sebelah ehh bila pulak awek aku gemuk hahahah s.... sapa suh dia paking sebelah aku siap kena gelak ngan ank2 brader tu uihhh malu3

ko punye citer mmg buat aku gelak tahap gaban la..:eek::eek:
hahhahha..skali tersilap da..
 

FaZiL^aFiZi

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2011
Messages
15,348
Reaction score
77
Points
125
Paris. Sebenarnya saya pun terkejut sama kerana perempuan tu terkejut sambil menjerit.:))

nasib baik bro x bersatu dgn perempuan yg terkejut sambil menjerit tu.....:)):)):)):))
 

mr.haha

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2011
Messages
951
Reaction score
47
Points
20
Tahun Lepas...

Kes Korek Hidung ni...

Saya Pergi Dominos. Beratur panjang pula.

Bila dah sampai turn saya, Order la utk Take Away.

Bila dah bayar tu, duduk la kat meja..

Masa tu memang padat la...

Datang dua orang awek ni tumpang semeja...

Masing2 malu la katakan...

Entah macamana masa tu hidung ni sumbat pula.

Cover2 la korek. tak mau kua juga isinya...

Duduk plak berdepan dgn awek ni...

Tutup hidung sebelah, Dan Press sederhana.

Tersembur, PecePOP! Seketul hinggap dekat Lengan awek tu..

Malu gila rasanya. Menjerit awek tu...

Dia Terus bla.... HAhahahahahahaha....

Buat muka selamba je la...

hhahaha...:eek::eek:
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,480
Reaction score
804
Points
171
aku termasuk dlam keta org kat stesen minyak.. aku ingat keta aku keta sama.. satria heheheheh kaler sama design sama aku konpius sbb masa nak tukar gear keta dia automatik hehhahaha siap aku pandang sebelah ehh bila pulak awek aku gemuk hahahah s.... sapa suh dia paking sebelah aku siap kena gelak ngan ank2 brader tu uihhh malu3

hahahah lawaok2 :)):)):))
 

lelakimisteri

Banned
Joined
Mar 17, 2011
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
penah sekali rasa segan.. time tu duduk condo.. alasan nak tayang k.o.t.e kat budak sekolah kat tingkat bawah, terkantoi dgn jiran sebelah (awek kilang yg baru balik keje)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register