Santai pernah melakukan sesuatu yg amat memalukan

CG Sponsors




ahalimf

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2010
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Hi kawan.
pernah tak anda melakukan sesuatu kerja yang amat memalukan . dan rasa betapa *****nya aku buat kerja itu.
bolehla kita kongsi bersama agar menjadi pengajaran pada orang lain.....
 
Sponsored Post

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
kerja apa ni??
kerjaya atau perbuatan..
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
pernah korek hidung tgh bawak keta ... org tgk ... malu siot :eek:
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Pernah TT, masa mula2 kenal forex dulu2. OP lot kaw2 sebab tak faham sangat masa tu.
Tapi sorang pun tak tahu akaun tu MC/SO .. hehehe
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
Pernah TT, masa mula2 kenal forex dulu2. OP lot kaw2 sebab tak faham sangat masa tu.
Tapi sorang pun tak tahu akaun tu MC/SO .. hehehe
..kalau cite kenangan forex ni... hurm...macam2...ilang kawan baik,....kena kencing...kawan makan kawan...belagak pandai...isk...tulah forex untuk tahun 2005 kot tak silap aku...so dissapointed
 

ahalimf

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2010
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
pernah hantar sms i love you pada makcik i maluuuuu oooooooo angkara silap org maklumla nama hampir nak sama
 

hfz_khazli

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2008
Messages
977
Reaction score
2
Points
15
aku penah air liur tekeluar depan awek masa aku cakap 'excuse me' depan awek tu cepat2 aku slurpppp!!..masa tu kek kedai cotton on kat sunwat..malu aku di situ!

cepat aku keluar padahal ada satu baju aku nak beli..hahaha
 

shafixxx

Active Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,258
Reaction score
0
Points
20
selalu drive motor sambil korek idung.selalu orang tak perasan tapi tbe2 one day ade 1 family ni usha smbil gelak2.terus aku berenti kejap isap rokok bagi kereta tu da jauh gle.hahaha
 

yoeKB

Active Member
Joined
Aug 25, 2009
Messages
1,961
Reaction score
4
Points
25
hahahaha...... lawak2 :)):))
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,498
Reaction score
115
Points
128
jangan mengendap dan peluk kereta orang yang dirindui
nnt jiran nampak malu.
lebih malu bila kene tegur "pasat apa peluk ini keleta"
pastu ngan selamba gile jwab " ohh ini kereta ada habuk. kasi lap la"

:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register