Pernah makan nie?

CG Sponsors




GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku dapat email nie beberapa hari lepas...

Laici, mushrooms and sos ikan tu mcm penah je ade kat umah kite.. yg suka buat spegeti jugak..
Astaghfirullahal'azim..
Astaghfarlah kita banyak2. Entah berapa kilo dan benda2 ni espsecially buah Lychee tu yg dah
kita telan dgn begitu lazat.Tau-tau adalak campur benda2 haramtu..
Tak tau nak makan apa dah. macam2 lani...makan biscuti ada melamine.. makan buah2 dlm tin ada extract khinzirlah.

Apapun kita hati2lah jgn beli dan suapkan ke mulut kita dan anak2.







KESEMUA YG DI ATAS ADA MENGANDUNGI LEMAK BAB1/KHINZIR.
JAKIM telah menghantar surat pada semua retailer supaya tutup tanda halal pada produk tersebut.
"Narcissus" is an established and well known brand associated with high quality China canned food and seasoning such as whole mushrooms, asparagus spears, lychees, spiced pork cubes, stewed pork chops etc. The range of "Narcissus" food products, which is very well demanded in many parts of the world, include :
Canned Meat
Canned Seafood
Canned Fruits
Canned Vegetables
Seasonings
di atas adalah barang2 keluaran narcissus.

Kepada semua muslimin dan muslimat tolong sebar2kan info ini kepada umat islam yg lain.untuk mendapat kesahihan tentang hal ini sila lawati
website http://www.halaljakim.gov.my/
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Betul ker parking thread aku nie?
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
ishhhh laici tu mcm penah makan jor...
adehhh apo nak buek aaaaa~X(~X(
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku pun... Itu lah pasal. Dah bertahun2 makan benda tu... Gila org China ni yer. Ikut suka dia jer bubuh tanda Halal
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku pun... Itu lah pasal. Dah bertahun2 makan benda tu... Gila org China ni yer. Ikut suka dia jer bubuh tanda Halal
mana kakitangan penguatkuasa...makan gaji buta...sibuk pi sambut PM

:(scam
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
hhmmmm............cam penah aku ngap jer tue.......
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Takpe... sekarang dah tau, jangan makan.. Kalau ada stok kat rumah... jual timbang kilo jer tin tu...
 

farhan89

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
247
Reaction score
1
Points
15
huh..

bia btol..

laici ngn mushroom tu mmg biase mkn tu..

~X(~X(~X(
 

Dzil77

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Erkkk!!
Favourite aku laici tu....:eek:
Aper patut buat ni ha? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register