Pernah kena banned dgn Adsense dulu, mcmana nak register semula?

CG Sponsors




DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
tapi problem google ni, dia dah link dgn semua email, contoh kalau korang add 2nd email tu yg adsense punya mmg tak dapat la..
 
Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
tp kalau pandai tweak alamat, ada web umur dia lama.. senang dapat.. :D
 

sentiasapanas

Freshie
Joined
Apr 25, 2017
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Biasanya adsense yang pernah kena banned hanya ada 1% harapan diterima semula.
 

hartanahdisini

Freshie
Joined
Oct 3, 2011
Messages
21
Reaction score
2
Points
8
ada cara jugak rupanya.. lepas kena banned dengan adsense beberapa tahun lepas.. terus serik nak cuba.. sebelum tu ada la 2-3 kali dapat cashout..

tq untuk tips yang kawan2 share.. kena cuba balik.. masyuk juga kalau kena cara dia
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,488
Reaction score
2,116
Points
151
ada satu lagi cara utk org yg ada perniagaan, daftar adsense tu atas nama perniagaan je..
 

2iquelo

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2018
Messages
100
Reaction score
4
Points
15
Banned from Adsense and want to get back ? First you maybe even need some new laptop, new ISP with dynamic IP's, new credit card data from other bank preferably, change of address of residence as well, and I was always curious how it will be with name and last/first name too
 
Sponsored Post
Top
Log in Register