Pernah kena banned dgn Adsense dulu, mcmana nak register semula?

CG Sponsors




ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Assalam, saya ada satu blog yg aktif dari 2009 sampai sekarang. Blog tu emailnya dah pernah kena banned dgn Adsense sbb dulu ada buat blog pasal kartun, anime dan ada download semua dan sbb tu Google banned. Jd sampai sekarang tak boleh reg Adsense sbb email Gmail yg diguna dah diblacklist.

ada tak cara nak daftar dgn Google ni tp sy nk guna blog lama saya tu...
 
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,946
Reaction score
33
Points
30
xsilap saya..kena buat email baru.. dan register baru akaun adsense menggunakan alamat yang lain.. kalau alamat sama dah xlepas.. xsilap lah.. tunggu pakar adsense yg lain..
 

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,264
Reaction score
176
Points
33
kenape la letak content yg copyright
letak la article yg unique errmmm...
kena clear kan semua data cookies, ip baru.. address baru..
insyallah boelh dpt..
pelahan2 kayuh :)
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,574
Reaction score
347
Points
81
buat email baru..
alamat spin je dari yang asal

contoh kalau dulu

no 5 jalan udang
taman udang sepit

tukar ke

nombor 5 jln udang
tmn udang sepit

apply kat blog baru..dah lulus tak pasti leh guna kat blog lama ke tak..dulu aku boleh sekarang tak tau la
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
580
Points
161
Ramai juga yang pakar Adsense ni. Parking sekali.

Pernah mohon sekali dulu tapi tak lepas tu yang tidak ada pengalaman dengan Adsense.
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
boleh register semula,tapi guna email lain,alamat lain

masuk dari blogspot>earning
 

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,264
Reaction score
176
Points
33
buat email baru..
alamat spin je dari yang asal

contoh kalau dulu

no 5 jalan udang
taman udang sepit

tukar ke

nombor 5 jln udang
tmn udang sepit

apply kat blog baru..dah lulus tak pasti leh guna kat blog lama ke tak..dulu aku boleh sekarang tak tau la
hahha tn mesti pemain ebay jugak kan hehhehe
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Hahaha jd mmg blog lama tu bye bye lah ye....
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,391
Reaction score
1,097
Points
206
den dh 3 acc kno ban sejak 2008, smua rgstr pakai blogspot

skg emel baru rgstr pakai youtube ajo, takat ni dah 1 thn acc baru dh masih ok & trafik/clik hnya dtg dari youtube ajo x pakai arbitrage & x boli klik trafik, smuo pakai natural/seo video trafik ajo
 
Sponsored Post
Top
Log in Register