BTC USD 22,768.9 Gold USD 1,922.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Permohonan Pensyarah di Politeknik...Camner nk apply..?

Skycrewz

Fun Poster
Messages
534
Joined
Nov 30, 2009
Messages
534
Reaction score
6
Points
15
Ader sesiapa tau tak cara untuk memohon jawatan pensyarah di politeknik...?

Aku baru jer grad dari UTM Skudai..cos mekanikal...2 tahun lpas abg kpd member aku dpt jadi pensyarah di politeknik..dia pun dari UTM Skudai gak..Aku try contact member aku tu tp da tak dpt..:((

So ade sesiapa tau tak camner aku nk apply pensyarah di politeknik..?
 
Sponsored Post

Skycrewz

Fun Poster
Messages
534
Joined
Nov 30, 2009
Messages
534
Reaction score
6
Points
15
mungkin abg tu dah ade pengalaman keje nie....

org yang pengalaman dgn fresh graduate tak sama pengajaran...

oleh itu klau nak ngajar pon kena lawak2 sikit yer....jgn beb serius...

aku nie graduat poli.....beza nooo yng pensyarah fresh dgn pengalaman keje kilang...

abg tu xder pengalaman keja pun..dia menganggur setahun..baru dpt jadi pensyarah tu..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register