BTC USD 57,516.9 Gold USD 1,795.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Permohonan masok MRSM.

a222

Fun Poster
Messages
124
Joined
Nov 1, 2008
Messages
124
Reaction score
13
Points
15
Saya nak tanya member2 CG macam mana nak check keputusan permohonan masok keMRSM secara online. Dah puas saya search Google, tapi masih x dapat site yg betul. Sapa2 yg tahu harap dapat membantu. PS. Tuan Mod. Saya harap tread ini ok buat kat sini. Kalau tak tolong betulkan Terima kasih.
 
Sponsored Post

Dellyx

Fun Poster
Messages
863
Joined
Aug 15, 2008
Messages
863
Reaction score
7
Points
15
Saya nak tanya member2 CG macam mana nak check keputusan permohonan masok keMRSM secara online. Dah puas saya search Google, tapi masih x dapat site yg betul. Sapa2 yg tahu harap dapat membantu. PS. Tuan Mod. Saya harap tread ini ok buat kat sini. Kalau tak tolong betulkan Terima kasih.

ade ke permohonan melalui online? aku dulu skolah yg pilih.. sbelum pmr lagi dah pergi exam iq mrsm apa sume.. hmm ade ke apply online? cam takde je.. tatau ar kot zaman skarang dah berubah..
 

Dellyx

Fun Poster
Messages
863
Joined
Aug 15, 2008
Messages
863
Reaction score
7
Points
15
peh baca tak abis.. wat malu je kekeke.. tunggu surat tawaran je.. slagi takde tawaran skolah je tempat lama.. dia ada 2 panggilan kot.. kalau panggilan pertama org len dah pegi kita tak lepas.. boleh wat rayuan merayu rayu..
 

a222

Fun Poster
Messages
124
Joined
Nov 1, 2008
Messages
124
Reaction score
13
Points
15
itu mcm ke. intake pertama tu bila ye utk tahun 09..
 

felix

Active+ Member
Messages
3,170
Joined
Mar 9, 2006
Messages
3,170
Reaction score
7
Points
25
dah check lum guna link y aku kasi tuh..kalu dh update ler.dpt ke idaknyer.huhuhu
 

aHmadDaniEL

Banned
Messages
18,080
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
try check kat web MARA kalau ada...

masuk la mrsm muar...:D
 

ameant

Super Active Member
Messages
6,332
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
adik ipar aku pon tgh tunggu result tuk kemasukkan mrsm ni... tapi apa2hal register n masuk sekolah biasa dulu....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register