Permintaan tinggi, Drama Nur disambung - Pengarah

Recommended Brokers


Latest Threads

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,819
Reaction score
8,477
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL

KUALA LUMPUR - Drama Nur lakonan Syafiq Kyle dan Amyra Rosli yang mencipta fenomena pada bulan Ramadan lalu bakal disambung sekuel keduanya tidak lama lagi

Perkara itu disahkan sendiri pengarahnya, Shahrulezad Mohammed menerusi akaun Instagram semalam yang mendedahkan kru produksi dan pelakon akan mula memasuki set penggambaran dalam masa terdekat

"Memang betul Nur 2 akan menemui penonton tidak lama lagi. Cuma pada awalnya saya berdepan dengan perasaan yang bercampur-baur sama ada mahu menyambung drama ini atau tidak kerana saya seorang yang berpegang kepada prinsip tidak akan menghasilkan naskhah sekuel untuk mana-mana karya meskipun ia mendapat rating tinggi

"Namun selepas mendapat sokongan daripada pihak stesen televisyen, saya akur kerana terdapat permintaan tinggi daripada penonton," ujarnya ketika dihubungi Kosmo! sebentar tadi

http://www.kosmo.com.my/hiburan/permintaan-tinggi-drama-nur-disambung-1.712066#.W1AnA0q0K1k.twitter
 
Sponsored Post

Pizzaro

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2012
Messages
996
Reaction score
46
Points
28
harap dapat lebihkan bab penjual agama macam syed hamadi tu..contoh macam jual air di baca doa dengan harga tinggi,join skim cepat kaya berasaskan mekah atau belajar baca al quran di kapal terbang dan charge sampai beribu sejam..biar sedar sikit penjual agama ni memang wujud..
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,524
Reaction score
96
Points
48
Location
Tepen-Kuale-Putrajaya
harap dapat lebihkan bab penjual agama macam syed hamadi tu..contoh macam jual air di baca doa dengan harga tinggi,join skim cepat kaya berasaskan mekah atau belajar baca al quran di kapal terbang dan charge sampai beribu sejam..biar sedar sikit penjual agama ni memang wujud..
ada 1 lg thread baru keluar baju kalis sihir:D:D
 

gimau

Active+ Member
Joined
Oct 13, 2011
Messages
3,263
Reaction score
274
Points
83
citer NUR nih mmg mantap... plot dan jalan citer lain drpd drama2 melayu tipikal kat tv tuh.. balik2 anak org kaya.. CEO.. pakai keta mewah..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
148,662
Reaction score
20,602
Points
163
Location
cybertorium, level 3
yg lejen biarkn terus lejen. nk sambung wtpe. xkn dpt blik punya mcm rating aritu

buat je drama baru dgn idea baru
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,819
Reaction score
8,477
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL
yg lejen biarkn terus lejen. nk sambung wtpe. xkn dpt blik punya mcm rating aritu

buat je drama baru dgn idea baru
Orang akn expect tinggi nanti dari sekuel tu
Sekali tak sedap :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register