perlukan suntikan modal rm 5k untuk bisness yang panjang dan menguntungkan

CG Sponsors




satay suplyer

Freshie
Joined
Apr 13, 2013
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
assalamualaikum saudara

saya syarikat kecil yang sedang membangun kini menjalankan perniagaan membuat tempahan satay ayam,daging dan kambing untuk semua para2 peniaga di lembah klang dan juga memiliki 2 cawangan stall gerai di restoran yang sedang beroperasi menjual satay,alhamdulillah setakat ini sambutan satay yang menggalakan.

untuk pengetahuan,kini saya menerima tempahan daripada peniaga2 dan restoran satay ayam sebanyak 5000 cucuk,daging 3000 cucuk dan kambing 2000 cucuk setiap hari,apakan daya saya tidak mampu dari segi modal untuk tempahan tersebut

meminta tolong pada sesiapa yang berminat atau ingin belajar berniaga dalam industri satay untuk melaburkan serendah rm 5k untuk melancarkan lagi bisness tersebut,

buat masa ini setiap satu cawangan saya alhamdulillah boleh buat sales sebanyak 300 cucuk keatas setiap hari kalo bulan gaji mencecah 400 keatas setiap hari,kini satay sy mendapat sambutan daripada para peniaga untuk di tempah

sesiapa berminat boleh hubungi saya atau boleh dtg melawat stall cawangan saya di bukit bintang dan kinrara

pelabur xperlu risau kita untung bersama dan xada tempoh expired,profit sampai bila2 anda dapat selagi saya menjalankan bisnes ini walau betahun2 pun anda akan dpt profit setiap bulan, 15% setiap bulan setakat ini sy mampu dan kita boleh bincangkan lagi...

hubungi saya [email protected] , 01123122698 kharul

salam maju jaya semua..
 
Sponsored Post

kaizeryx

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
885
Reaction score
16
Points
25
besar gak 15% tu...macam dividen bank rakyat lak...tapi kalau berniaga satay tu...nampak la logik untung 15% kepada pelabur..:D
 

satay suplyer

Freshie
Joined
Apr 13, 2013
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
ya sedara semua,

kalo berminat tu boleh email atau terus lah hubungi saya yer,perniagaan satay ni saya buat full time alhamdulillah dapat sambutan,ni nak mula ambil tempahan banyak sikit kalo x buat syg pula,sy pun takut juga cari pelabur ni tapi insyAllah bisney satay ni memang boleh buat duit dan sape2 yg nak tolong letak dana tu akan berpeluang berniaga macam sy juga,biar mula dari 1 stall sehingga 10 stall..

salam maju jaya ye.
 

satay suplyer

Freshie
Joined
Apr 13, 2013
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
amin, tq bro ade mase datang ler kat stall jln imbi makan satay ade diskaun ye..hehe
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,770
Reaction score
355
Points
86
ada perjanjian black n white tak? dan mati stem..

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY PROGRAMMES AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!
 

exofx

Legendary Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
18,750
Reaction score
545
Points
161
Perniagaan yang berpotensi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register