BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perlukan pinjaman peribadi

Sponsored Post

saya sangat2 memerlukan pinjaman peribadi..perlu guna dalam next week..ada sapa2 boleh tolong tak..nama saya ada masalah sikit dan saya bekerja di syarikat swasta yg tak boleh buat PGM...

dah dpt ke mana2 ctct yg leh tolong.... kalo ade jgn lupa share... aku pun nak try ni..
 
saya sangat2 memerlukan pinjaman peribadi..perlu guna dalam next week..ada sapa2 boleh tolong tak..nama saya ada masalah sikit dan saya bekerja di syarikat swasta yg tak boleh buat PGM...

aku pn ada masalh yg sama ni.. mana kwn2 cg ada info kongsi2 la.. tp biar yg betul..kang dh la susah disusahkn lg plak,,,~X(~X(~X(
 
w.pun aku bkn keje swasta aku simpati pd org2 keje swasta ni

org yg handle loan , kalau x ada , ckp x ada , jgn buat scam pulak,ckp ada

pastu bg harapan palsu lak

tu la masalh nye..kadang2 kwn lak yg buat perangai cam gitu.. kita dok harap la dpt..tup tup tiba time dia hilang uit dh hbis..dah la duit pinjam org..berduri2 last2 org swasta ni yg boleh tolong along la jugak...nasib nasib..:mad::mad::mad:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register