Perlukan pinjaman peribadi

CG Sponsors




siput1410

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
saya sangat2 memerlukan pinjaman peribadi..perlu guna dalam next week..ada sapa2 boleh tolong tak..nama saya ada masalah sikit dan saya bekerja di syarikat swasta yg tak boleh buat PGM...
 
Sponsored Post

azzam

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
175
Reaction score
1
Points
15
saya sangat2 memerlukan pinjaman peribadi..perlu guna dalam next week..ada sapa2 boleh tolong tak..nama saya ada masalah sikit dan saya bekerja di syarikat swasta yg tak boleh buat PGM...
dah dpt ke mana2 ctct yg leh tolong.... kalo ade jgn lupa share... aku pun nak try ni..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
mmg ssh pkerja swasta yg nk dpt loan ni skrg , huhu
 

akuorang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2008
Messages
372
Reaction score
20
Points
15
saya sangat2 memerlukan pinjaman peribadi..perlu guna dalam next week..ada sapa2 boleh tolong tak..nama saya ada masalah sikit dan saya bekerja di syarikat swasta yg tak boleh buat PGM...
aku pn ada masalh yg sama ni.. mana kwn2 cg ada info kongsi2 la.. tp biar yg betul..kang dh la susah disusahkn lg plak,,,~X(~X(~X(
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
w.pun aku bkn keje swasta aku simpati pd org2 keje swasta ni

org yg handle loan , kalau x ada , ckp x ada , jgn buat scam pulak,ckp ada

pastu bg harapan palsu lak
 

akuorang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2008
Messages
372
Reaction score
20
Points
15
w.pun aku bkn keje swasta aku simpati pd org2 keje swasta ni

org yg handle loan , kalau x ada , ckp x ada , jgn buat scam pulak,ckp ada

pastu bg harapan palsu lak
tu la masalh nye..kadang2 kwn lak yg buat perangai cam gitu.. kita dok harap la dpt..tup tup tiba time dia hilang uit dh hbis..dah la duit pinjam org..berduri2 last2 org swasta ni yg boleh tolong along la jugak...nasib nasib..:mad::mad::mad:
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
nape x dilantik agensi mcm kop utk tlg pekerja2 swasta ni ek, pelik tul la aku
takkan dah kena potong dgn along baru sibuk cari puncanya , padahal masa org susah , x ada org tlg pun , hampeh tul la
 

akuorang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2008
Messages
372
Reaction score
20
Points
15
ini reality..tmbhn kita hidup dlm sistem kapitalis.. yg senang makin senang yg susah mkin susahh... sapa ada info ttg loan utk swsta bg tau ea..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register