BTC USD 62,317.4 Gold USD 1,806.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perlukan Khidmat Membina website Berbentuk 'Forum Discussion'

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
Salam Kepada semua,

Mohon jasa baik untuk dapatkan info kat mane boleh saya dapatkan
khidmat membina web forum...

Untuk makluman, saya berkhidmat di sebuah jabatan kerajaan.
web forum yg akan dibangunkan bukan bertujuan untuk
pengiklanan, komersil, atau yg berkaitan dengan meraih keuntungan tapi utk kegunaan pejabat kami berhubung dengan para alumni & pelajar.


Jadi saya mohon sangat2 untuk mendapatkan sebarang info utk membina web forum

Saya boleh dihubungi di talian 013-2333264 (Saiful)
Emel: [email protected]

Mohon Otai2 dapat membantu saya menjayakan projek ini.

TQ.:)
 
Sponsored Post

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
nak tau juga yg FREE mcm mane & yg bayar mcm mane
tapi nie projek saya dengan student... bajet kecik jer.
 

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
thanx bro...
menarik gak nie..
kalau yg berbayar mcm mane bro..
ade info tak..?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,857
Reaction score
934
Points
176
yg berbayar kena beli hosting dgn domain je. :D

Lepas tu boleh pilih software dia macam phpbb, smf, mybb
 

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
so far, utk hosting & domain mmg guna ofis saya jer..

cume skrg nk cari software jer.. & nak bangunkan web forum tuh jer..
saya tak pandai sgt IT nie...
klu bro buleh rekemen software yg sesuai..
web forum mcm CG nie pun mmg menarik..
tapi saya nk buat simple jer..
 

scammer

Banned
Joined
Sep 4, 2007
Messages
897
Reaction score
4
Points
15
ko nk aku buat forum sejibik mcm cg pn bole.

guna opensources forum mcm phpbb,mybb,discuz dll. google la dik.
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,857
Reaction score
934
Points
176
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register