perlukan inroducer

CG Sponsors




ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
sape leh tolong nak jadi introduce untuk cimb bank introducer akan dapat wang sagu hati free2 je tapi tak banyak lah untuk belanje makan je..aku nak secepat mungkin ni so sape2 yang baik hati tu call aku 0133536426 atau 0132463638. aku nak korang punye ic and sign je tapi bg yang duk dekat dengan gombak atau wangsa maju je lah senang nak jumpe
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
maybank ok ler..
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
may bank ko ade ker aku dengar cerewet je maybank nih cube ko komen sikit
 

zacharyibrahim

Junior Member
Joined
Jan 24, 2009
Messages
58
Reaction score
0
Points
6
aku pun mintak tolong sesiapa bole introduce aku untuk buka enterprise current aku di maybank cawangan klang

kalau ada tinggalkan la no contact disini - aku contact secepat mungkin


kalau boleh maybank di area klang ye

setakat minum dan makan tu xde masalah hehehe

tima kasih


:D :D :D :D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Aku pun nk jgk...
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
aku pun mintak tolong sesiapa bole introduce aku untuk buka enterprise current aku di maybank cawangan klang

kalau ada tinggalkan la no contact disini - aku contact secepat mungkin


kalau boleh maybank di area klang ye

setakat minum dan makan tu xde masalah hehehe

tima kasih


:D :D :D :D
wak boleh tolong nie?
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
sape leh tolong nak jadi introduce untuk cimb bank introducer akan dapat wang sagu hati free2 je tapi tak banyak lah untuk belanje makan je..aku nak secepat mungkin ni so sape2 yang baik hati tu call aku 0133536426 atau 0132463638. aku nak korang punye ic and sign je tapi bg yang duk dekat dengan gombak atau wangsa maju je lah senang nak jumpe
bro,
setahu aku lah... kalo nak wat company account utk CIMB... diri sendiri atau member yg ada account personal CIMB pun boleh...
aku pun tgh apply.. sekarang nie aku & member apply utk wat account & introducer aku....
 

voucer biru

Permanently Banned
Joined
Feb 18, 2009
Messages
733
Reaction score
0
Points
10
sape leh tolong nak jadi introduce untuk cimb bank introducer akan dapat wang sagu hati free2 je tapi tak banyak lah untuk belanje makan je..aku nak secepat mungkin ni so sape2 yang baik hati tu call aku 0133536426 atau 0132463638. aku nak korang punye ic and sign je tapi bg yang duk dekat dengan gombak atau wangsa maju je lah senang nak jumpe
aku dok gombak....tapi sebenarnya aku x paham ko nak carik apa nih ???
bole xplain skit x kat aku yg blurrr nih !!!:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register