Perlukan bantuan...loan sambung belaja dr MARA

CG Sponsors




five_soul

Active+ Member
Platinum Member
Joined
May 9, 2008
Messages
2,595
Reaction score
15
Points
25
Salam!

Sebenarnya ni utk kawan aku yg keje kat PNB sbg Quality Exec.
Dia dah keje 4 thn dah.
Dia ada apply loan dr MARA baru2 ni utk sambung belaja MBA kat oversea.
Dia ni pointer above 3.0 tp utk melayakkan dia amik MBA, syarat2 loan oleh MARA tak lepas. MARA nak pointer above 3.5 kalu nak amik master dlm art/finance.

Jadi, ada sesapa leh bantu tak? Tp dia tak nak personal loan tau.

TQ!
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
pergi buat surat rayuan kat MARA.... hantar by hand... aku banyak kali buat surat rayuan kat MARA. Alhamdullilah semua lulus... Tapi lepas abih belajar nak bayar punya la liat... dah laa dapat potongan 70%............:D:D:D:D
hehehe...sama ler plak...
walaupun bayor 3-4k jer,
sampai skrg x abis gi...bayor aper yg patut jer setiap bln..
gipun interest x der kan....hehehehe...:)paid
 

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,766
Reaction score
98
Points
30
Bertuah tul korang... Dpt diskaun & byr ckit je... Liat juga??

Aku jg yg byr mcm xnk abis2.... :(:)((
 

kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
Salam!

Sebenarnya ni utk kawan aku yg keje kat PNB sbg Quality Exec.
Dia dah keje 4 thn dah.
Dia ada apply loan dr MARA baru2 ni utk sambung belaja MBA kat oversea.
Dia ni pointer above 3.0 tp utk melayakkan dia amik MBA, syarat2 loan oleh MARA tak lepas. MARA nak pointer above 3.5 kalu nak amik master dlm art/finance.

Jadi, ada sesapa leh bantu tak? Tp dia tak nak personal loan tau.

TQ!
amik ler study loan kat bank rakyat!!! :D
 

sleepsheep

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,263
Reaction score
2
Points
25
boleh kuarkan duit kwsp. kalo ade lagik laa...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register