BTC USD 47,790.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perlukan bantu.berkenaan dengan EA WSS

mal7

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
253
Reaction score
0
Points
10
************************************
INSTALLATION iNFO
*****************

1)Copy folder experts dan templates ke dalam c:/program files/metatrader4

2) Buka folder Crack


3)Copy file #WSS94!INDICATOR-1.ex4 dan #WSS94!INDICATOR-2.ex4 dan patch ke dalam c:/program files/metatrader4/experts/indicators

4)Overwrite files , klik accept dan selesai

5) Buka Metatrader4 , buka chart GBPUSD tf 30 minit

6) Right Click pada chart , templates dan pilih samaada template #winning-solution 9.4 fv_Viper atau #winning-solution-9.4!

*************************************************************************************************************************************************************


berkenaan dengan 2 hingga 4 tu.aku tak paham le. dan aku tak tau macam mana nak aktivekan key dia?dok dapat alarm bell je~X(~X(

tolong terangkan sikit mcm mana nak aktivikan WSS nie.
 
Sponsored Post

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
berkenaan dengan 2 hingga 4 tu.aku tak paham le. dan aku tak tau macam mana nak aktivekan key dia?dok dapat alarm bell je~X(~X(

tolong terangkan sikit mcm mana nak aktivikan WSS nie.

Owh dia suruh ko kongsikan EA tu dgn aku tu :))

Ko beli yg ori ke atau crack punyea tu ? :D
 

mal7

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
253
Reaction score
0
Points
10
34☺*;3020055 said:
Owh dia suruh ko kongsikan EA tu dgn aku tu :))

Ko beli yg ori ke atau crack punyea tu ? :D

ori.erm aku download je bro.erm klau hang ajarkan mcm mana nak upload file atau link.insyaAllah aku share file nie.bukan aku yg punya:p


takpayahlah pakai wss94 carilah wss95

ada jugak tu tapi key dia.aku tak tau mcm mana nak aktiviekan...apa pun tak paham mn nak setup WSS tu.
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
ori.erm aku download je bro.erm klau hang ajarkan mcm mana nak upload file atau link.insyaAllah aku share file nie.bukan aku yg punya:p

Yeke ko beli ori ? nape ada CRACK :)) PM aku YM ko, nanti aku ajar, itupun kalau ko nak la :))
 

a-link

Freshie
Joined
Nov 9, 2008
Messages
21
Reaction score
16
Points
8
34☺*;3030176 said:
Yeke ko beli ori ? nape ada CRACK :)) PM aku YM ko, nanti aku ajar, itupun kalau ko nak la :))

do you have cr**k for new version from wss 9.5?
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Waaa WSS 9.5 dah ade ke??









img1.jpg
img2.jpg
img3.jpg

img4.jpg
img10.jpg
img9.jpg
 

r38865

Freshie
Joined
Mar 11, 2007
Messages
31
Reaction score
14
Points
11
azanne1407 kalau boleh kawan pun nk gak cuba wss95 tu
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21459
USD / JPY
109.375
GBP / USD
1.41011
USD / CHF
0.90168
USD / CAD
1.21083
EUR / JPY
132.846
AUD / USD
0.77758

CG Sponsors




Top
Log in Register