Perlukah Kita Send Passport dan IC Utk Register Pd Broker

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18752
USD / JPY
104.441
GBP / USD
1.31465
USD / CHF
0.90341
USD / CAD
1.31196
EUR / JPY
124.026
AUD / USD
0.71201

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
salam semua :)

minta pendapat sikit

ada rakan ym sya dr egypt nak guna akaun maybank sya utk send fund TT ke fxdd.com

(kerja sya hnya send TT pd broker tu utk dia nak trade forex, then tiap kali withdraw profit, dia beri sya 10 percent)

sya perlu send email attachment pd fxdd.com utk register

soalan:

mmg perkara biasa ya utk kita send scan passport dan IC masa register?
 
Last edited:
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
nak tau juga ni.. tapi untunglah bro..
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
nape bro yg send fund tu . tak bahaya ke ?
 

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
nape bro yg send fund tu . tak bahaya ke ?
bro sila beri pandangan sikit, sbb dia kata nak elak tax kat negara dia, so dia masukkan duit ke akaun sya dan sya send ke broker

then tiap kali withdraw, sya ambil 10 peratus dr hasil profit dia

then saya send TT ke akaun bank dia di egypt

pls advise
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
hati-hati je la bro.. tapi dari penerangan nampak cam takde loopholes.. siap bagi 10% lagi.. kalau tak cukup akaun bank, aku leh tolong. kekeke.. dapat 5% pun cun gak tu.
 

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
hati-hati je la bro.. tapi dari penerangan nampak cam takde loopholes.. siap bagi 10% lagi.. kalau tak cukup akaun bank, aku leh tolong. kekeke.. dapat 5% pun cun gak tu.
thanks, for the reply

sbb, sya send terus ke fxdd.com, so nampak macam ok je plan ni kan?
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
jgn terlalu cepat..masih banyak lagi yang perlu kita kena tuggu jawapan..para cgrian..harini..bumpkan for tt.
 

beautifulmind

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
3,809
Reaction score
10
Points
25
kalo dia nk,aku ada contact utk buka offshore bank account melalui ESATrader.com

kalo dia berminat aku jumpa ko.
 

wkl6438

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
2,879
Reaction score
2
Points
25
takde masalah sbb dia trade guna duit sendiri cuma guna akaun org lain utk transfer.. Kalau wire transfer hati2 kalau transfer masuk akaun dgn amaun yg besar sbb bank akan monitor transaksi dr luar...
 

numanuma

Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
1,721
Reaction score
92
Points
30
scan ic or passport utk register,
biase je, mmg procedure mcm ni,
scan utilities bill ade mereka mintak ? untuk confirm alamat rumah,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register