PERLU KE pulaukan promoter dan sales-sales agent ni...

CG Sponsors




moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
9,095
Reaction score
892
Points
111
banyak komen yg kita dgr dari promoter-promoter kat shopping complex, sales agent ka phone.
ada yg sampai kena scam ngan promoter promoter.

adakah ini bermakna kita perlu pulaukan promoter-promoter dan sales agen yg apporach kita??
sekadar bertanya.
 
Sponsored Post

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
aku xpernah layan kecuali yg bg makan & minum free tu je
 

syukranjz

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2010
Messages
4,779
Reaction score
9
Points
25
layan n psiko die.. tp awas jgn beli..
 

biisnesman

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
3,434
Reaction score
12
Points
25
dah tau promosi xmasok akal,
tapi nak try jugak..mendapat la..
sebelum try @ beli, tanye abis2 syarat2nye..
jgn pandang murah je @ tanye lebih kurang pastu bg duit..
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
9,095
Reaction score
892
Points
111
dah tau promosi xmasok akal,
tapi nak try jugak..mendapat la..
sebelum try @ beli, tanye abis2 syarat2nye..
jgn pandang murah je @ tanye lebih kurang pastu bg duit..
aku rasa orang laki ok jer. masalahnya yg pompuan.
ramai gak sedara yg pompuan biasa yg kena
 

biisnesman

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
3,434
Reaction score
12
Points
25
aku rasa orang laki ok jer. masalahnya yg pompuan.
ramai gak sedara yg pompuan biasa yg kena
biasla la bro..
dah name pon pompuan..
kalo boleh, daun yg free tu pon dorg nak beli..:p:p
 

rider1948

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2012
Messages
467
Reaction score
4
Points
15
aku suka layan..tanya macam2..borak lama2... tapi last2 sekali aku cakap saya x berminat..:eek::eek::eek:
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
tak perlu pulau, tapi tak payah layan.
kalau duk paksa pujuk rayu gak maki jer terus.
hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register