Perlu ke aku berhenti kerja kalau dapat rm1 juta

CG Sponsors




Berhenti atau kerja


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
Target aku memang nak dapat satu juta dengan kerja part time aku (rahsia beb). Tapi perlu ke aku berhenti kerja. Tempat kerja aku tu ok je. Cuma gaji ciput sikit. Apa pendapat korang?
 
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
klu aku la yg dapat sejuta 2, aku x benti kje....
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
ko masuk mlm ke?
okla, kalo haram, baik xyah..
ingat, klo ko keje kerajaaan, senang nk pinjam..
sebelum ko nk berhenti, prepare diri ko dulu..
mampu ke ko akan kekal berduit, if ko x keje lagi??
bukan apa...
ramai je org mlayu, bila nampak duit suka berjoli2..

last2, jadi papa kedana balik..
 

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
X, ni halal punya, adalah rezeki skit ...
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
kena pandai dlm money management.... adakah nko bersedia menguruskan 1 juta tuh..

bkn semua org boleh..cth org menang loteri...akhirnya dlm masa 3 tahun hidup dlm kemiskinan..dah byk berlaku nih..

# ko nak aku uruskan 1juta tu pun boleh jugak.. Jameq Akhlaken (peguam pembela ):))
 

blindclownx

Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,169
Reaction score
2
Points
35
kalau boleh lebih2 kn ler....yg lebih boleh buat kebajikan......maner tau dpt rezeki lagi pastu....yohohoho....
 

jay mile

Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
1,139
Reaction score
4
Points
25
ader sesape yg dpt tu huloq2 ar kat aku skit..
makan sorg x best kot..
aku raser ar...
lalalalla
 
Sponsored Post
Top
Log in Register