BTC USD 45,948.1 Gold USD 1,746.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perlindungan Khas utk WANITA - ELITE LADY by AIA PUBLIC TAKAFUL

Sasha_AIA

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
660
Reaction score
0
Points
10
aiafemichoice.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

Sasha_AIA

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
660
Reaction score
0
Points
10
Kepada kaum2 wanita, kita kena sentiasa beringat bahawa 'asset' yang kita miliki harini hanya sementara sahaja....
Oleh itu adalah tugas kita untuk memeliharanya sebaik mungkin....

Tidak ternilai dengan wang ringgit yang boleh menggantikannya semula apabila ia 'rosak', tetapi dengan perlindungan AIA Femichoice dapat mengurangkan beban kewangan bagi merawati 'kerosakan' itu......

Oleh itu lindungila diri anda dengan AIA Femichoice..

Hubungi saya untuk maklumat lanjut :)cgrock
 

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
Pelan ini sangat sesuai bagi perempuan yang merancang untuk berkahwin dalam tempoh setahun lagi....

Attach medical card unlimited aia dengan AIA femichoice, dan anda kaum perempuan tidak perlu risau dengan sebarang bil luar jangkaan jikalau sesuatu tidak dijangka berlaku...

Plan from today, hope for better life tomorrow! InsyaAllah...
 

Sasha_AIA

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
660
Reaction score
0
Points
10
kenapa bukan a lady?

Because this is the best plan available in the market! coverage maximum RM200,000.

One of the key benefit to client is that for breast Reconstructive Surgery it covers within 3 years. whereas, other insurance company will only cover surgery within 1 year.

apa maksudya? maksudnya kalau kena breast cancer dan kena buang breast obviously bahagian dada wanita akan leper (flat no breast).

as a women, ofcoz kita taknak benda mcm ni terjadi, but if it happens and nak kasi nampak attractive semula patient kena buat plastic surgery or it its called " breast Reconstructive Surgery".

selalunya breast Reconstructive Surgery ni tak boleh dilalukan dalam jangka masa terdekat atau immediately selepas breast dibuang. sebab doctor will need to ensure cancer cell is no longer there. it will take time. So AIA or this femichoice plan gives that advantage, patient diberi masa 3 tahun utk claim breast Reconstructive Surgery dari tarikh mastectomy (operation buang breast).

kebanyakan syarikat insurance lain hanya beri masa 1 tahun utk breast Reconstructive Surgery dari tarikh mastectomy.

so for ladies, be wise and get your self protected!!
 

Sasha_AIA

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
660
Reaction score
0
Points
10
Perlindungan wanita yang Comprehensive "AIA FEMICHOICE".

Wanita adalah permata, penghias dan penyeri. woman are unique and special.

Allah berikan wanita keistimewaan dengan mengurniakan organ-organ generative untuk membawa khalifah ke dunia. besar pengorbanan wanita!

Disebabkan keistimewaan ini, wanita perlu lebih prihatin dengan menjaga kurniaan ini dengan baik.

Hakikat dunia sebenar, bila organ generative wanita hilang/rosak, macam2 persepsi negative masyarakat, keperluan batin suami tak dapat dilayan, kena keluar masuk hospital dan disebabkan masalah kewangan menanggung bill rawatan, silap2 suami pun lari atau cari lain. tinggal lah hidup sorang2 (harap2 tak ada lah suami mcm ni). macam-macam dugaan hidup ni.

pelbagai tekanan perlu dihadapi, Insyaallah kalau ada perlindungan wanita, atleast dapat ringankan beban kewangan utk menaggung kos rawatan dan ubat-ubatan.




Hubungi sasha @ 012-6171000 atau [email protected] untuk free proposal

boleh juga layari : www.sasha-aia.blogspot.com

Anda juga boleh hubungi sasha untuk merancang Risiko Individu/keluarga (perancangan insurans individu) dan Free Financial Health Check Review.
 
Last edited:

Sasha_AIA

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
660
Reaction score
0
Points
10
I am calling for all ladies.. babes, stop being ignorance! we always wants to be pretty, hot and slim like those celeb. BUT... when we read in the news or on the net or even when someone telling about other woman suffering from breast cancer, cervix cancer, carcinoma insitu or even etopic pregnancy and giving birth to down syndrome, we become ignorance. we think that "OH That would never happen to me" but funny it happen to anyone else. Be wise ladies.. if it can happen to others, it can happen to us too!!

EASE YOUR FINANCIAL BURDEN, GET YOUR SELF PROTECTED WITH THE BEST FEMALE ORGAN PROTECTION PLAN! What every lady needs..



Hubungi sasha @ 012-6171000 atau [email protected] untuk free proposal

boleh juga layari : www.sasha-aia.blogspot.com

Anda juga boleh hubungi sasha untuk merancang Risiko Individu/keluarga (perancangan insurans individu) dan Free Financial Health Check Review.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register