Perkongsian TEKNIK 5 PAGI yang profit giler!!

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12182
USD / JPY
108.901
GBP / USD
1.25425
USD / CHF
0.96102
USD / CAD
1.35153
EUR / JPY
122.168
AUD / USD
0.68969

CG Sponsors




Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
mungkin ia x sesuai bagi some people, sbb x bukak banyak trade. jadi rasa mcm kurang best la kot.

tapi apa gunanya bukak banyak position, tapi kita asik rugi setiap hari kn?? banyak position, byk plak masa nk hadap chart. utk org kerje, tumpuan pada kerje, bukan lat chart forex.

my 2sen la.
 
Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,439
Reaction score
263
Points
141
saya guna eu je. baru seminggu mencuba, nmpk setiap hari close positif.

teknik ini trade sekali je sehari. yg penting konsisten. bila dah profit konsisten, baru start besarkan lot ikut margin. kat situ kita leh maksimumkan profit.
bila nak share teknik tuan...kami dok tadah ni..leh kami try kat pair lain jugak..sama2 buat test run.
 

nujum

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2008
Messages
256
Reaction score
1
Points
15
yg lost 1(satu) tu guna teknik 5pagi jugak ke tuan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register