BTC USD 49,363.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan yang ada di sebalik Link! ---> Printing | Rekabentuk Laman Web

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Lama rasanya saya tak access ke dalam Forum ni,
Mungkin sibuk dengan bisnes atau pun saja buat-buat sibuk.
OK! Tujuan saya bukak thread ni adalah untuk melebarkan lagi sayap perniagaan saya kepada yang berminat.

Saya menyediakan perkhidmatan seperti di bawah :
- Percetakan Offset
- Percetakan Digital
- Percetakan Inkjet
- Rekabentuk Laman Web
- Pembangunan Laman Web E-Commerce
- Perkhidmatan Menyelia Laman Web
- dan banyak lagi nih,

Mungkin dah banyak yang menyediakan perkhidmatan-perkhidmatan seperti yang diatas tapi di Rekaniaga.Net saya memberikan perkhidmatan yang akan memudahkan pelanggan seperti :
- Kemudahan untuk pelanggan bertanyakan sebutharga percetakan secara online di sini
- Kemudahan untuk pelanggan bertanyakan sebutharga lama web secara online di sini
- Maklum balas yang akan dibuat dalam masa 24 jam
- Kemudahan untuk pelanggan menyemak status projek secara online melalui link yang akan diberikan kepada pelanggan yang bersetuju.
- Kemudahan untuk berinteraksi secara terus melalui YM, Skype dan MSN
- Kemudahan maklumat yang lengkap di dalam laman web ini
- Maklumat-maklumat berguna berkaitan senarai harga, grafik dan laman web di dalam laman blog ini
- Dan banyak lagi!

Jadi untuk lebih memudahkan anda, sila klik masuk ke laman web kami disini. Terima Kasih.
 
Sponsored Post

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
aku nak modified theme website aku jadi unik bape caj?

k-rex.org - phpfusion.
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Updated - 01
--------------------------------------------------------------------------

Antara produk percetakan yang ditawarkan :

- Appoinment Card
- Announcement Card
- Banner
- Biz-Document
- Book Jacket
- Bookmark
- Brochure
- Bunting
- Business Card
- Calendar
- Certificate
- Company Profile
- Coupon
- Contact Card
- Direct Mailer
- Discount Card
- Envelope
- Flyer
- Form
- Folder
- Greeting Card
- Invitation Card
- Join Ups
- Label
- Letterhead
- Manual
- Menu
- Member Card
- Money Packet
- Notepad
- Paper Bag
- Postcard
- Punch Card
- Photo Card
- Privilege Card
- Pre-Inked Stamp
- Portfolio
- Poster
- Tags
- Tent Card
- Thank You Card
- Ticket
- Voucher
- Wedding Card
- Wrapping Paper
- Dan lain-lain lagi.

Nanti saya update lagi yer.
Thanks.
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Khidmat Merekabentuk Laman Web >>

Antara pakej yang ditawarkan ialah :

Pakej Basic
- 5 Muka Laman
- 2GB Saiz tapak
- Lengkap dengan FTP
- Lengkap dengan Webmail
- Percuma domain (nama web)

Pakej Standard
- 10 Muka Laman
- 5GB Saiz tapak
- Lengkap dengan animasi / flash
- Lengkap dengan FTP
- Lengkap dengan Webmail
- Percuma domain (nama web)

Pakej Advanced
- 15 Muka Laman
- 10GB Saiz tapak
- Lengkap dengan animasi / flash
- Lengkap dengan FTP
- Lengkap dengan Webmail
- Percuma domain (nama web)

untuk maklumat lanjut, lawat laman web ini
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Perkhidmatan Cetak
Edisi Kad Nama (Namecard)

Size (mm) :
- 52 x 86
- 50 x 89
- 54 x 89
- 86 x 88
- 86 x 104
- 86 x 100
- 50 x 172
- 52 x 172
- 52 x 156

Finishing :
- 1 side / 2 sides
- Gloss Lamination
- Matte Lamination
- Creasing
- Round Corner
- Hot Stamping

Printing Colour :
- CMYK Full Colour

Paper Materials :
- Gloss Art Paper 150gsm
- Gloss Art Card 230gsm
- Gloss Art Card 300gsm
- Gloss Art Card 260gsm
- Brilliant White 220gsm
- Linen 240gsm
- Metal Gold 250gsm
- Metal White 250gsm
- PVC 180gsm
- Rive 240gsm
- Super White 240gsm
- Suwen 240gsm
- Vellum 220gsm

Print Side :
- Single Side
- Double Side

Quantity :
- 50pcs
- 100pcs
- 150pcs
- 200pcs
- 250pcs
- 300pcs
- 350pcs
- 400pcs
- 450pcs
- 500pcs
- 600pcs
- 700pcs
- 800pcs
- 900pcs
- 1000pcs
- 1500pcs
- 2000pcs
- 2500pcs
- 3000pcs
- 3500pcs
- 4000pcs
- 4500pcs
- 5000pcs
- 6000pcs
- 7000pcs
- 8000pcs
- 9000pcs
- 10000pcs

Lawat laman web www.rekaniaga.net untuk maklumat lanjut.
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Perkhidmatan Cetak
Edisi Flyer

Size(mm):
- A3 (297 x 420)
- A4 (210 x 297)
- A5 (148 x 210)
- A6 (105 x 148)
- B4 (250 x 353)
- B5 (176 x 250)
- B6 (125 x 176)
- C6 (114 x 162)
- DL (99 x 210)
- 98 x 210
- 200 x 200
- 210 x 330
- 200 x 400

Finishing :
- 1 side / 2 sides
- Gloss Lamination
- Matte Lamination
- UV Varnish
- Overprint Varnish

Printing Colour :
- Full Colour
- 1 Spot Colour
- 2 Spot Colour
- 3 Spot Colour

Paper Material :
- Simili Paper 70gsm
- Simili Paper 80gsm
- Simili Paper 100gsm
- Simili Paper 140gsm
- Gloss Art Paper 85gsm
- Gloss Art Paper 100gsm
- Gloss Art Paper 130gsm
- Gloss Art Paper 150gsm
- Matte Art Paper 100gsm
- Matte Art Paper 130gsm
- Matte Art Paper 150gsm
- Gloss Art Card 230gsm
- Gloss Art Card 250gsm
- Gloss Art Card 260gsm
- Gloss Art Card 300gsm
- Gloss Art Card 350gsm

Print Side :
- Single Side
- Double Side

Quantity :
- No minimum quantity
- No maximum quantity

Days On Printing :
- 3 Days
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register