To Sell Perkhidmatan URUT BATIN LELAKI (tanpa makan ubat)

CG Sponsors




Sponsored Post

kalamsiber

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
8,410
Reaction score
29
Points
70
bleh urut on line dak tt? kalo bleh nak isi nama gak harharhar
 

dimmurbogir

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2011
Messages
345
Reaction score
0
Points
10
zzz... baru nak pm inbox masukkan nama aku.. orgnyer pulak tiada.. adoooiii
 

ajay2212

Freshie
Joined
Aug 1, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
saya pun nak join dan saya pun nak urut

ajay 2212 sini. tolong catat nama saya pun abang. saya pun nak urut. saya tinggal di pulau pinang. num handset saya 0164726865.
 

tapir

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 18, 2013
Messages
401
Reaction score
24
Points
15
RM350 xleh nego nibong teballl ke ? promosi raya ke ?
 

madknownz

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
485
Reaction score
1
Points
15
dah lama folow tp tak full juga...hmm kenapa TT tak promo terus lokasi dan no handphone TT. Rasanya ramai yg sanggup dtg sendiri kot...

:D
 

dimmurbogir

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2011
Messages
345
Reaction score
0
Points
10
tt ni tak online pon..tuan kedai sila amik no saya ni 0193446182. aiman.

mana tuan punya tread niii
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register