BTC USD 42,223.5 Gold USD 1,775.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perkhidmatan sebarkan brosur/flyers kat penang

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
aku nak tanya sapa2 ada pengalaman atau tau maklumat tentang perkhidmatan penghantaran brosur/flyers dari rumah ke rumah.
aku dah try cari, ada satu company nama "awimo".
dia charge 6 sen sekeping untuk 10ribu keping ke atas.
kalau bawah 10 ribu dia xhantar.. boleh hantar tp lambat, tunggu time free kot baru buat..
ada sapa2 tau charge untuk company2 lain..

xkira le dari rumah ke rumah ke... dari kereta ke kereta ke atau selit dalam surat kabar ker...

thanks
 
Sponsored Post

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
saja nak upkan..
sapa2 tau boleh tolong bgtau...
 

king_diamond

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
saya ada kenal, 5 sen sekeping, minimum 1000 keping
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
BUMP....
ade sapa2 yg ada info pasal ni? please
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku takder la bro..cuba ko tanya along kat penang tu...mungkin ada
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
aku up kan balik lama punya cerita...
sapa ada tau service flyers delivery dari rumah ke rumah area penang ni..
yg paling murah. dah try dah guna awimo. so far, ok ler puas hati gak.
dah antar 3000 keping brosur. ada jugak la lebih 10 orang call balik..
tp agak mahal la smpi 6 sen sekeping... ada yg lagi murah tak
 
Joined
Apr 29, 2009
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Bagi saya.... Awimo terbest di Penang le... selain itu

anda boleh cuba hubungi empty head.... mereka juga edar flyer gak... saya duk penang gak... hehe...dan ada lagi satu company wesley x silap saya le...
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
Bagi saya.... Awimo terbest di Penang le... selain itu

anda boleh cuba hubungi empty head.... mereka juga edar flyer gak... saya duk penang gak... hehe...dan ada lagi satu company wesley x silap saya le...

empty head & wesley..
ada contact tak bro?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register