Perkhidmatan renew roadtax/insuran untuk org yg malas

CG Sponsors




cpsev3

Freshie
Joined
Nov 25, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Perkhidmatan hanya untuk golongan,sibuk sgt,takde masa,jimat petrol dll.:D

Jadi sesiapa tergolong dari golongan diatas jgn tunggu silalah gunakan perkidmatan aku nih..

HANYA PERLU DUDUK Di OFIS ATAU RUMAH ROAD TAX DAN INSURAN SAMPAI.......

DANGAN HANYA TEL OR SMS SEGALANYA SIAP... TIDAK PERLU KE BANK, INC COMPANY @ JPJ.. SEMUA AKAN SAMPAI KE TANGAN PELANGGAN....

untuk keterangan lanjut sila hubungi ZUHAILI 012-5457216

Perkhidmatan hanya untuk Kawasan Negeri Perak Shaja

terima kasih kerana kasi komen
 
Last edited:
Sponsored Post

zasrul1978

Fun Poster
Joined
Apr 13, 2006
Messages
717
Reaction score
3
Points
15
kalau camtu aku segan dan malu la nak renew ngan ko..
kang ko kata aku pemalas dan kedekut :eek:
 

cpsev3

Freshie
Joined
Nov 25, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
kalau camtu aku segan dan malu la nak renew ngan ko..
kang ko kata aku pemalas dan kedekut :eek:
Bukan begitu en.zasrul..ayat atas lupa nak abis..begini sudahnya...

"Barang siapa yg renew dgn aku akan dianggap paling kacak jika ianya lelaki dan paling cantik jika perempuan.Pemurah ,bijaksana dan segala darjat dimuka bumi ini akan ditujukan.":D

Kesimpulanya:Korang lah paling kacak/cantik,pemurah,baik hati, bagi pandangan aku :p
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kalau camtu aku segan dan malu la nak renew ngan ko..
kang ko kata aku pemalas dan kedekut :eek:
ntah... blom pe2 dah kondem customer.. saper arr nak servis gini..

Kalo nak promo pun pakai arr ayat2 yg cantik, molek berbunga.. cam tukar ayat "malas" tu kepada "sangat menghargai masa" kan ke molek. :eek:
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
kedekut kuar duik minyak tu pun tak bes.....ckp la cuba berjimat ko:)):))
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
sian tuan tanah baru nak oper servis dah kena tibai....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register