BTC USD 40,071.4 Gold USD 1,828.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan potong rumput dari rumah ke rumah

ciburn

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Saya ada buat service potong rumput dari rumah ke rumah secara sambilan dengan harga yang berpatutan dengan keluasan halaman rumah anda. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan service saya ini boleh hubungi atau smskan nama dan alamat anda di talian 012-3745253 (firdaus) dan saya akan hubungi anda kemudian. anda juga boleh terus menghantar email ke [email protected] Keutamaan di sekitar Bangsar, Petaling Jaya dan Subang. Tempat-tempat lain saya akan cuba penuhi. Terima kasih
:)
 
Last edited:
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
bgus ni...tapi umah aku xde rumput....tingkat 3..
 

ciburn

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
hehehehhe... tak pela... lagipun kl ngan selangor banyak umah flat...
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,247
Reaction score
853
Points
176
tahniah.... semoga berjaya...
 

apit0

Active+ Member
Joined
May 12, 2008
Messages
2,999
Reaction score
0
Points
20
semoga berjaya bro...
bisnes halal yg baik...
 

khareen

Active Member
Joined
Mar 25, 2008
Messages
1,792
Reaction score
3
Points
25
biz yang sangat baik...selamat berjaya...semoga ALLAH SWT memberkati,amin.
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
biz potong rumput ni membe aku buat masa belajo dulu....senang dia skrg..xyah pikir nak bayo loan belajo
 

ciburn

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
terima kasih semua.. semoga warga carigold yang lain akan menggunakan perkhidmatn saya ini.. amin...
 

ciburn

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Di Sekitar Kuala Lumpur di alu2kan untuk perkhidmatan ini.. Terima KAsih
 

fidalaksa

Freshie
Joined
Nov 6, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
aku dulu ade tanya bangla yg lalu kt area umah aku ni dia charge rm30.klo pakai tangan ok la..ni pakai mesin panjang tuhhh..
aku tebas je sendiri ngan asben aku..duit tak kuar tp kuar peluh:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register