BTC USD 35,771.5 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan Ministe & Related Web Environment

richcoremedia

Freshie
Joined
Nov 13, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Salam warga Cari gold.

Kami dari Rich Core Media menawarkan servis2 berkaitan web design & Development. Sbrg pertanyaan boleh PM kami dan Year End Services kami menawarkan Minisite serendah RM150-RM200. ;-)

Website kami dalam development. Maaf, Kami akan email portfolio kami jika ada request dari anda. ;-)
 
Sponsored Post

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Tumpang lalu...siapa yang nak belajar buat minisite sendiri dari A-Z boleh klik signature aku kat bawah ni ok :)cgrock
 

OneMyWnn

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2009
Messages
736
Reaction score
9
Points
15
nama pun perkhidmatan.... kalau free memang banyak... bukan semua org mampu buat graphic.... so selalunya org yang guna service tak mampu membuat graphic... dan sebagainya.. tuk dijadikan minisite... or sebagainya... good job TT
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register