Perkhidmatan Mengemas Rumah..

CG Sponsors




me_teddys

Freshie
Joined
Nov 27, 2008
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
Salam :D

Rakan2..,saya menyediakan perkhidmatan mengemas dan membersihkan rumah,sekitar area selangor shj..,perkhidmatan ini adalah pada hujung minggu sahaja.Buat part time nak cari income tambahan laa...

Bayaran adalah bergantung pada saiz rumah dan kerja iaitu dari RM50-RM150.

Kami juga boleh menbantu dalam
-jamuan dan kenduri kahwin....
-Pindah rumah...(packing barang,membersih dan mengemas rumah baru,pasang tikar getah).


So, jika ada antara korang yang malas nak kemas rumah tu boleh la contact saya..
Untuk keterangan lanjut sila click disini http://cleaner-biz.blogspot.com/

jika berminat sila sms nama dan alamat
sms/call : 013-3521601(Yati)
:)paid:)paid
.
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Salam :D

Rakan2..,saya menyediakan perkhidmatan mengemas dan membersihkan rumah sekitar klang shj..,perkhidmatan ini adalah pada hujung minggu sahaja.Buat part time nak cari income tambahan laa...

Bayaran adalah bergantung pada saiz rumah dan kerja iaitu dari RM50-RM100.

So, jika ada antara korang yang malas nak kemas rumah tu boleh la contact saya..

jika berminat sila sms nama dan alamat
sms/call : 013-3521601(Yati)
:)paid:)paid
kalau sampai ke JERAM pergi tak...
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
ko hati2 yati.....dalam ni ramai org bujang.....rumah bujang mmg tersangat kemas...whahah....duduk 5 org..upah 100 kongsi sorang 20 hinggit...jenuh ko nak nyental humah nanti...wahahaha...tu lom kira yg gatal2 lagik..wakakaka
 

me_teddys

Freshie
Joined
Nov 27, 2008
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
ko hati2 yati.....dalam ni ramai org bujang.....rumah bujang mmg tersangat kemas...whahah....duduk 5 org..upah 100 kongsi sorang 20 hinggit...jenuh ko nak nyental humah nanti...wahahaha...tu lom kira yg gatal2 lagik..wakakaka
takda hal..,aku ada 2,3 org nie..husband boleh tunggu kalo umah bujang,..kalo nak tolong kemas opis yg baru pindah pun takda masalah..just call me ok :D
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
member br td ckp nk cr org soh kemas bilik die
kalau bilik je, bape upah?
 

watakutama

Banned
Joined
Oct 29, 2007
Messages
5,895
Reaction score
19
Points
65
mengemas dan membersihkan kan rumah??

mcm mana tu ye.macm ni semua termasuk ke?

vacum rumah, basuh tandas, basuh baju, siap sidai sekali, potong rumput, buang sampah, basuh pinggan mangkuk, kemas bilik anak2(kumpul baju kotor, basuh, lipat, basuh kasut sekolah),
lap kipas(cilling dan kipas kaki), iron baju untuk 5 hari pakai,

pastu..kalo hari minggu ade nak buat makan2..boleh tolong jugak ke?upah mcm mane pulak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register