BTC USD 49,091.000 Gold USD 1,700.470
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perkhidmatan mengambil gambar perkahwinan.HARGA PROMOSI,MAMPU MILIK.

CG Sponsors




mrjuice

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2008
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
SALAM,
Saya dari jusri jumi photography menawarkan perkhidmatan mengambil gambar perkahwinan.harga mmg di jamin antara termurah dengan kualiti yang memuaskan.:D boleh refer ke website saya www.jusrijumi.blogspot.com untuk gambar2 yg telah saya ambil :)
 
Sponsored Post

nor_67

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
643
Reaction score
5
Points
15
beautiful photos....gud job. Kalu org mk nak booking boleh ker
 

mrjuice

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2008
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
boleh jer xde masalah k.buat masa ni mmg harga murah gile sbb saya pon nk kumpul duit nk kawin so kene berusaha lebih :)
 

mrjuice

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2008
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
Promosi masih di buka..jgn risau kualiti gambar yg ok bersama material printing bermutu tinggi :)
 

fido_figos

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 20, 2009
Messages
602
Reaction score
2
Points
15
pic tunang brapa cas?pm me bro :)
 

mrjuice

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2008
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
blog update..sesape yg nk kawin dan memerlukan photographer blh lah kirim e-mail kat saya [email protected] or blh hubungi no berikut 0162324184
 
Sponsored Post
Top
Log in Register