Perkhidmatan lori 1 - 3 ton (Pindah, ASTRO)

CG Sponsors




mizan08

Freshie
Joined
Sep 19, 2009
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
PERKHIDMATAN SEWA LORI 1 - 3 TON KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
TERUTAMA
BAGI KWS SELANGOR & KUALA LUMPUR. PERKHIDMATAN KAMI MERANGKUMI:-


1) PINDAH RUMAH
- Khidmat buka/pasang ASTRO
- Pembungkusan/Kotak
- Khidmat memasang lampu, kipas, frame gambar, dan sebagainya - extra
caj).

2) MEMBAWA MOTOSIKAL (Motosikal biasa, Superbike & Harley Davidson)

3) Kami juga boleh membawa semua jenis anak benih/pokok yg disusun 2
tingkat (double decker)

4) CARGO AM

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI EMAIL/SMS/CALL 0196002487 @ 0192832487 MIZAN
([email protected])
 
Sponsored Post

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
berapa charge services nie..ikut trip ker? mcm mana....
 

redox6464

Banned
Joined
Feb 2, 2007
Messages
2,372
Reaction score
57
Points
30
antar motosikal ~ .. Kelana Jaya ke Kuala Terengganu brape ?
 

mizan08

Freshie
Joined
Sep 19, 2009
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Klu nak anta sebiji moto sahaja tak berbaloi untuk sewa 1 lori tapi klu banyak bleh cite dgn harga. Tapi jika 1 biji saya akan kira barang tumpang sahaja untuk ke terengganu. Ape2 hal bleh call saya terus kita boleh crite...k

Thanks
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Biasanye kira trip samada jauh / dekat tapi harga bleh bincang sekiranya nya barang pindah melebihi 1 trip.
Berapa charge pack barang..pindah...susun semula area dari kajang ke Bangi...lori 1 tan cukup lah kot :D
 

solehah1505

Freshie
Joined
Jun 11, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
bro..bape pindah balik ganu dari Kl? nak lori 1 tan jer..brg xbanyak..nak pindah 20hb ni...
 

mivec5456

Freshie
Joined
Feb 13, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
salam,
boleh quote harga sewa lori 3ton+2org pekerja utk pindah rumah area seri kembngn? dan servis relocate astro + psg rail langsir?
tq
 

mizan08

Freshie
Joined
Sep 19, 2009
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
kira sebut harga

berapa charge services nie..ikut trip ker? mcm mana....
Saya kira trip, ikut service yg dikhendaki & jika ikut 1 hari pun bleh jugak tp pe2 hal kena discuss dulu k..

0192832487
 
Sponsored Post
Top
Log in Register