BTC USD 37,632.0 Gold USD 1,773.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan Gambar Family potrait RM250 je...

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
Salam semua warga CG...

Saya ingin menawarkan perkhidmatan servis ambil gambar family potret di rumah anda.Kami akan datang kerumah anda hanya sekitar lembah kelang sahaja...

Harga yang di Tawarkan hanyalah RM250 sahaja..

Apa yang akan dapat:

1) 1 Gambar 10R beserta frame
2) 1 Gambar 8R
3) 1 Gambar 5R
4) 3 Gambar 4R

Sekiranya berminat sila sms saya beserta detail:

1)Nama
2)Alamat
3)Tarikh & masa Fotoshoot

Sila hantar ke 018-2759988

Sila buat temujanji 3 hari sebelum @ lebih awal lagi bagus.Kami perlukan booking RM50 untuk setkan tarikh Fotoshoot.Booking dperlukan untuk mengelak daripada pihak pelanggan membatalkan temujanji mereka.

Diharap Warga CG boleh support bisnes saya ni dan kalau ada saudara mara,kawan-kawan luar dari CG ingin mengabadikan gambar keluarga bolehlah tolong promote servis saya ye..:D:D:D
 
Sponsored Post

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
selamat hari raya aidiladha untuk warga CG....
 

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
tengah nak upload gambar contoh...sabarrrrrrrrrr
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
salam bos tumpang tanye, kat mane boleh buatkan album perkahwinan yg ade gamba banyak2 dalam tu erkk? alah yg kulit depan die keras ade kace tu yg mcm album gamba org cine kawen tu :D
 

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
salam bos tumpang tanye, kat mane boleh buatkan album perkahwinan yg ade gamba banyak2 dalam tu erkk? alah yg kulit depan die keras ade kace tu yg mcm album gamba org cine kawen tu :D

alamak tak pasti jugak sbb ni biz kawan punya,nanti saya cuba tanyakan.
kalau tak silap area jalan nyonya(belakang time square) dan loke yew ada buat...:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register