BTC USD 39,730.7 Gold USD 1,804.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan "Custom Banner Design" dari ZeppDesign

Zepp

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
516
Reaction score
0
Points
10
Disini kami dari pihak ZeppDesign ingin menawarkan perkhidmatan design banner kami kepada warga CG.

Kepada warga CG yang ingin mendapatkan banner untuk produk jualan di internet,untuk syarikat,affiliate,webhosting dan sebagainya,boleh lah menghubungi kami seperti maklumat dibawah.

Email:[email protected]
Tajuk:CG Banner

Bayaran untuk perkhidmatan kami adalah bermula dari RM20 sahaja,dan diskaun juga ditawarkan kepada mereka yang menempah dalam kuantiti yang banyak.Sila berikan masa diantara 48-72 jam untuk kami memproses tempahan anda setelah pihak kami menerima maklumat yang lengkap berkenaan tempahan.

Berkenaan saiz banner,anda boleh merujuk perkara dibawah:

  1. 728x90
  2. 160x600
  3. 120x600
  4. 468x60
  5. 125x125
  6. 336x280
  7. 180x60
  8. 234x60
  9. 180x150
  10. 120x240
  11. 200x200
  12. 250x250
  13. 300x250

Anda boleh menghubungi kami seperti yang tertera diatas untuk sebarang maklumat lanjut & tempahan.

Sekian,terima kasih

Marketing Department,
ZeppDesign


p/s: sila rujuk pakej semasa yang telah di kemas kini!
 
Last edited:
Sponsored Post

Zepp

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
516
Reaction score
0
Points
10
Untuk deal,boleh nyatakan details untuk projek selengkap yang mungkin bagi memudahkan kami memproses tempahan.

Sila nyatakan,

  • text
  • color scheme
  • imej
  • saiz yang diperlukan

Selepas itu sila email kepada kami di [email protected]


Terima kasih
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Untuk deal,boleh nyatakan details untuk projek selengkap yang mungkin bagi memudahkan kami memproses tempahan.

Sila nyatakan,

  • text
  • color scheme
  • imej
  • saiz yang diperlukan

Selepas itu sila email kepada kami di [email protected]


Terima kasih

imej tu ada mah sikit...lintah aku tak cute
 

Zepp

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
516
Reaction score
0
Points
10
Kalau macam tu,kami cuba buat banner design tanpa gambar.

Jika saudara mempunyai web jualan,boleh kami lihat?
:D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Kalau macam tu,kami cuba buat banner design tanpa gambar.

Jika saudara mempunyai web jualan,boleh kami lihat?
:D

tak ada web lagi...baru nak start business nie...

taruk ler lintah sekor dua baru ngam
 

Zepp

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
516
Reaction score
0
Points
10
Ok,maklumat telah diterima & akan diproses.

Terima kasih
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
aku baru je tempah banner baru utk www.seks2u.com

support melayu kita :)cgrock

:)):)):)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register