BTC USD 42,511.4 Gold USD 1,778.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan convert tape ke dvd

darwizz.shoppe

Fun Poster
Joined
May 17, 2008
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum wbt

Darwizz Bizz & Marketing melalui Darwizz Media Shoppe menawarkan perkhidmatan "convert" tape video VHS, Video8, MiniDV dan DVD-RAM dari camcoder anda ke DVD format.

Jangan berlengah lagi dan ANDA TIDAK PERLU BAYAR LEBIH.......Jika kedai gambar ditempat anda mengenakan perkhimatan diantara RM50.00 ke RM80.00 untuk satu jam video anda.....TETAPI dengan Darwizz Media Shoppe anda hanya perlu bayar :

HANYA RM35.00 untuk convert tape video (VHS/Video8/MiniDv/DVD-RAM) anda sehingga 2 jam ke DVD disc

Sekiranya anda mempunyai 3 atau lebih tape yang perlu "convert" ke DVD, HANYA RM30.00 untuk satu tape ke satu DVD (i.e 3 tape ke 3 DVD hanya RM90.00)


Kualiti video adalah dijamin akan dikekalkan (bergantung kepada kualiti asal tape anda)

Lokasi kami adalah di Shah Alam. Anda boleh menghantar terus tape tersebut kepada kami. Sila hubungi Sam 018-3834207 segera sekiranya anda memerlukan perkhidmatan convert video ini.

Jika anda berada di luar kawasan Shah Alam, berhubung terus dgn kami untuk mengaturkan perkhidmatan ini buat anda.

CALL 0183834207 SEKARANG....!! Anda tidak perlu lagi bayar lebih & tidak perlu lagi pergi ke kedai gambar......!!!

Jangan biarkan rakaman saat indah anda tersimpan didalam tape video anda....sebaliknya, pindahkan ke DVD format dan tontonlah semua rakaman anda bersama keluarga tersayang....!!

Hubungi Darwizz Media Shoppe SEKARANG..!!

Darwizz Media Shoppe.
Shah Alam
[email protected]

* Darwizz Media Shoppe dilantik sebagai penyedia perkhidmatan pindah-alih video ke DVD untuk beberapa syarikat disekitar Lembah Klang dan Selangor.
 
Last edited:
Sponsored Post

darwizz.shoppe

Fun Poster
Joined
May 17, 2008
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
TERIMA KASIH kepada semua warga carigold yang telah berurusan dengan pihak Darwizz Media Shoppe untuk tujuan convert tape to DVD dan video edit. Pihak kami telah menerima banyak tempahan dari individu, kedai-kedai gambar, syarikat-syarikat, sekolah dan organisasi lain untuk tujuan tersebut. Terima kasih sekali lagi diatas sokongan anda....

Kepada anda yang memerlukan perkhidamatan tersebut, sila berhubung terus dengan saya 018-3834207. Perkhidmatan ini adalah yang terbaik buat masa ini di Malaysia :D

Sebarang pertanyaan adalah dialu alukan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register