Info Perkara yang korang tak tahu pasal seks gay.

CG Sponsors




eeiihh

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
2,540
Reaction score
19
Points
40
baru2 ni ada sorang bini orang, cun lagi, badan mantap..tapi tak dapat perhatian dari laki dia, dapat kat aku terus check in la bagi dia puas...
woit... awat sikit sgt... citer la bnyk sket...:D:D
 
Sponsored Post

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,700
Reaction score
864
Points
81
Jujur..aku baca rasa nak muntah..

Barang siapa baca ada rasa stim elok pergi ambik wuduk..

Ada jin dalam bandan anda..

Serius..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,960
Points
201
Jujur..aku baca rasa nak muntah..

Barang siapa baca ada rasa stim elok pergi ambik wuduk..

Ada jin dalam bandan anda..

Serius..
yang LGBT tu...aku rasa ada jin semua tu bro....:D:D:D
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,968
Reaction score
18
Points
65
macam mana la ko boleh rajin benar pegi research pasal benda ni

detail pulak tu

geli tekak wei
 

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
macam mana la ko boleh rajin benar pegi research pasal benda ni

detail pulak tu

geli tekak wei
setiap benda mesti ada penariknya.

tapi aku tak pernah paham apa la yang best sangat diorang ni jadi gay.

rupanya ada nikmat purba yang melampau pada seks gay ni.

mmg patut pun kena bala, mengejar nikmat semata2 mmg salah.
 

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
Mmg betul..n ramai gak suami minta tolongkan bini masukkan dildo dlm **** time seks utk kepuasan tak terhingga..bnda hal kelambu korang tau mana. Byk ja suami gilakan dirodok dildo oleh bini.
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,706
Reaction score
2,256
Points
191
Thread yg tidak sesuai utk dibaca bkn utk jd ilmiah tp khuatir menjadi punca bg utk mencuba..
Komen2 pun sama byk perkongsian keadaan semasa tentang seks akn menjadi punca utk org lain mencuba..

Mencuba ni lah yg bahaya...

So harap mode boleh alih thread atau padam thread..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,960
Points
201
Thread yg tidak sesuai utk dibaca bkn utk jd ilmiah tp khuatir menjadi punca bg utk mencuba..
Komen2 pun sama byk perkongsian keadaan semasa tentang seks akn menjadi punca utk org lain mencuba..

Mencuba ni lah yg bahaya...

So harap mode boleh alih thread atau padam thread..
kenapa dia nak cuba....

simple aje...sbb hidup nya penuh nafsu...

bagaimana nak kawal nafsu nya...kahwin lah cepat...

yang dah kahwin pun masih bernafsu juga...kena recheck balik kehidupan sebenar untuk apa...adakah kerana nak puaskan nafsu semata-mata....

orang kita ni terlalu fanatik sangat dengan nafsu...

dalam islam nafsu itu hanya perlu di lempiaskan sahaja supaya ia tidak menganggu kehidupan...

di lempiaskan mesti lah melalui cara HALAL...

kalo info ni...lebih kepada pengetahuan kita...kenapa lah manusia itu suka buat gay....

sedangkan kita tahu gay itu HARAM di sisi agama...kita tahu ia HARAM...

info ini kita nak tahu kenapa benda HARAM ni manusia suka buat...

rupa2 nya ada nikmat....

tetapi adakah nikmat ini normal...?

jawapannya tidak...kerana nikmat ini kerana mausia itu terlalu fanatik dengan nafsu...

bila manusia terlalu fanatik dengan nafsu..senang ia di kuasai oleh syaitan..
 

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
Thread yg tidak sesuai utk dibaca bkn utk jd ilmiah tp khuatir menjadi punca bg utk mencuba..
Komen2 pun sama byk perkongsian keadaan semasa tentang seks akn menjadi punca utk org lain mencuba..

Mencuba ni lah yg bahaya...

So harap mode boleh alih thread atau padam thread..
agak2 la nak padam, penat aku cari dan kumpul info.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register