Info Perkara yang korang tak tahu pasal seks gay.

CG Sponsors




Sponsored Post

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,129
Reaction score
583
Points
161
pendapat aku,kalau nakberkesan penguatkuasaan perbuatan yg tidak bermoral dan tidak senonoh dari perundangan reid,ikutla contoh negara yg nampak berjaya,contoh Singapura...

diorang sebat/rotan certain rule yg rakyat langgar,contoh vandalisma dan seumpama...

kalau hukum syara belum boleh laksana public obscene...buat yg civil dulu...jgn tunggu murid murid,budak kecik ikut yg tak senonoh tu...baru buat ijmak,bincang hukum,laksana kanun...
 

oszsama

Active Member
Joined
Apr 8, 2014
Messages
1,173
Reaction score
56
Points
40
by the way. baru pagi tadi aku baca news menteri agama kata. Hate speech is wrong even against syiah. tapi dia xkata lah even against lgbt. tapi apa aku paham dari statement dia. against sesiapa pun xleh..

yang bro lak ajar nabi pun mengamalkan hate speech. apatah lagi kita manusia biasa..apa yang aku paham lah dari maksud bro tu..kalau nabi pun wat hate speech. kita sebagai manusia kena wat lebih banyak lah..betul x kepahaman aku tentang stament bro ni??

so nak ikut nasihat siapa sekarang. nasihat menteri agama ke nasihat bro? yang mana lebih islam antara 2 nasihat berbeza ni?

boleh refer link di bawah untuk baca statement menteri agama.

https://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=687293
Sudah-sudah la kau tunjukkan iq cetek kau tu. nak ikut siapa? kembali kepada pangkal. ikut nabi ikut agama.

Kegilaan ape ni nak lawan siapa lebih islam dah kenapa?
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,754
Reaction score
1,869
Points
201
Tun M tu idola dia.

Attention seeker pun ya juga.

Sekian~


Sudah-sudah la kau tunjukkan iq cetek kau tu. nak ikut siapa? kembali kepada pangkal. ikut nabi ikut agama.

Kegilaan ape ni nak lawan siapa lebih islam dah kenapa?
 
Last edited:

moneymillions

Junior Member
Joined
Jan 9, 2018
Messages
97
Reaction score
5
Points
11
masalah dengan lgbt ni dorang selalu claim bukan dorang yang mintak lahir dengan nafsu atau keingginan macam tu. tapi dorang tak nampak sebenarnya tu ujian dari tuhan yang dorang gagal lalui..
 

HeyKai

Junior Member
Joined
Nov 10, 2018
Messages
55
Reaction score
2
Points
11
semalam jumpa sajat kat airport
nampak ramai jugak yg bergambar dgn dia wlopun pakat duk kutuk lgbt bagai
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,681
Reaction score
256
Points
91
baru2 ni ada sorang bini orang, cun lagi, badan mantap..tapi tak dapat perhatian dari laki dia, dapat kat aku terus check in la bagi dia puas...
fuh cite lebih sikit bos apecite sebenarnye jd mcm tu...:-?
 

eeiihh

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
2,540
Reaction score
19
Points
40
Sudah-sudah la kau tunjukkan iq cetek kau tu. nak ikut siapa? kembali kepada pangkal. ikut nabi ikut agama.

Kegilaan ape ni nak lawan siapa lebih islam dah kenapa?
tula..aku tulis lain... dia paham lain..... biarlah dia bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register