Info Perkara yang korang tak tahu pasal seks gay.

CG Sponsors




KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
Aku nak bagitau korang bende yang aku pun selama ni tak tahu.

Aku tertanya2, apasal la banyak sangat jadi gay, sedap sangat ke jolok lubang tahi.

Ikut logik aku, lubang adalah lubang, kalau kata lubang tahi tu sedap sebab sempit, pegi la beli fake puss ke. atau tonjol peti ais ke, tu pun lubang jugak.

Apa yang best sangat jantan dengan jantan. Dua2 ada batang.

Main2 laga pedang je ke.

tak sakit ke bontot kene rodok tu.

Jadi setelah membuat pembacaan, ni yang aku tahu.

1. Majority gay bukan mahu merodok, tapi mahu disodok (panggilan dia bottom)

2. Diorang akan bertukar2 peranan, dan yang paling nikmat adalah bottom.

3. Gay yang middle age yang dah mati pucuk, 100% adalah bottom.

4. Gay sangat susah nak cari pasangan, sebab benda yang sangat terlarang, tapi kalau dapat cari, dia macam dapat real achievement. macam ko jumpa orang melayu yang boleh cakap melayu kat uganda la, mesti seronok.

5. Gay yang middle age mati pucuk ni selalunya akan memuaskan pasangan diorang dahulu dengan harapan pasangan mereka akan akan membalas pula dengan rodokan manja.

6. Korang mesti tertanya2 apa yang best sangat gay bottom ni sampai ramai berebut2 nak jadi bottom? Jawapannya adalah prostate milking (lepas aku dapat tahu bende ni seriau kaw2 punya).

7. Prostate milking ni adalah satu cara orgasm bagi lelaki dengan memasukkan objek ke dubur dan menyentuh2 prostate.

8. Apa yang terjadi waktu prostate milking ni ialah, lelaki boleh keluar mani berkali2 tanpa batang menjadi lembik. Ada yang dah mati pucuk pun boleh naik balik lepas buat prostate milking.

9. Bayangkan prostate milking ni macam perempuan yang orgasme keluar air banyak, badan jadi keras, keluar mata putih. tapi ni versi lelaki.

10. Dikatakan yang nikmat prostate milking ni adalah 2-3 kali ganda lebih nikmat dari kebiasaan pancutan lelaki.

11. Sebab tu seseorang yang dah terjebak, susah nak tinggal. (walaupun lepas dapat penyakit, masih mencari)

12. Dulu kita anggap HIV adalah dari suntikan jarum dadah sebab kita tengok kat tv masa kecik2 dulu. Tapi HIV datang dari sex lelaki dengan lelaki.

13. Bende ni juga dikatakan sebagai nikmat sex yang paling tinggi seorang manusia boleh capai. Tapi ini adalah nikmat terlarang, satu2nya balasan untuk orang yang menikmati ini adalah kematian. Majoriti HIV datang dari aktivi2 ini. (lelaki masuk penis lelaki dari belakang)

14. Tapi mereka ni tak hiraupun mati. Ketakutan kepada kematian pun boleh diketepikan untuk nikmat sex gay ni.

15. Perempuan pun tak boleh capai nikmat prostate milking ni.

lepas dapat info ni, jangan pulak korang pandai2 test pegi masuk jari dalam bontot plak.

pada yang tahu dan kenal mereka2 yang terlibat dengan kegiatan gay ni, jangan putus asa nasihatkan.
jangan dilayan masalah cinta gay mereka, kerap nasihat untuk berubah. (gay ni bila ko tahu dia gay, dia akan cari ko je untuk cerita masalah cinta diorang)
 
Last edited:
Sponsored Post

ResellerMaxis

Active+ Member
Joined
May 12, 2013
Messages
4,163
Reaction score
366
Points
41
Aku nak bagitau korang bende yang aku pun selama ni tak tahu.

Aku tertanya2, apasal la banyak sangat jadi gay, sedap sangat ke jolok lubang tahi.

Ikut logik aku, lubang adalah lubang, kalau kata lubang tahi tu sedap sebab sempit, pegi la beli fake puss ke. atau tonjol peti ais ke, tu pun lubang jugak.

Apa yang best sangat jantan dengan jantan. Dua2 ada batang.

Main2 laga pedang je ke.

tak sakit ke bontot kene rodok tu.

Jadi setelah membuat pembacaan, ni yang aku tahu.

1. Majority gay bukan mahu merodok, tapi mahu disodok (panggilan dia bottom)

2. Diorang akan bertukar2 peranan, dan yang paling nikmat adalah bottom.

3. Gay yang middle age yang dah mati pucuk, 100% adalah bottom.

4. Gay sangat susah nak cari pasangan, sebab benda yang sangat terlarang, tapi kalau dapat cari, dia macam dapat real achievement. macam ko jumpa orang melayu yang boleh cakap melayu kat uganda la, mesti seronok.

5. Gay yang middle age mati pucuk ni selalunya akan memuaskan pasangan diorang dahulu dengan harapan pasangan mereka akan akan membalas pula dengan rodokan manja. :eek:

6. korang mesti tertanya2 apa yang best sangat gay bottom ni sampai ramai berebut2 nak jadi bottom? Jawapannya adalah prostate milking (lepas aku dapat tahu bende ni seriau kaw2 punya).

7. Prostate milking ni adalah satu cara orgasm bagi lelaki dengan memasukkan objek ke dubur dan menyentuh2 prostate.

8. Apa yang terjadi waktu prostate milking ni ialah, lelaki boleh keluar mani berkali2 tanpa batang menjadi lembik.

9. bayangkan prostate milking ni macam perempuan yang orgasme keluar air banyak, badan jadi keras, keluar mata putih. tapi ni versi lelaki.

10. Dikatakan yang nikmat prostate milking ni adalah 2-3 kali ganda lebih nikmat dari kebiasaan pancutan lelaki.

11. Sebab tu seseorang yang dah terjebak, susah nak tinggal. (walaupun lepas dapat penyakit, masih mencari)

12. Dulu kita anggap HIV adalah dari suntikan jarum dadah sebab kita tengok kat tv masa kecik2 dulu. Tapi HIV datang dari sex lelaki dengan lelaki.

13. Bende ni juga dikatakan sebagai nikmat sex yang paling tinggi seorang manusia boleh capai. Tapi ini adalah nikmat terlarang, satu2nya balasan untuk orang yang menikmati ini adalah kematian. Majoriti HIV datang dari aktivi2 ini.

14. Tapi mereka ni tak hiraupun mati. Ketakutan kepada kematian pun boleh diketepikan untuk nikmat sex gay ni.

15. Perempuan pun tak boleh capai nikmat prostate milking ni.

lepas dapat info ni, jangan pulak korang pandai2 test pegi masuk jari dalam bontot plak.

pada yang tahu dan kenal mereka2 yang terlibat dengan kegiatan gay ni, jangan putus asa nasihatkan.
jangan dilayan masalah cinta gay mereka, kerap nasihat untuk berubah. (gay ni bila ko tahu dia gay, dia akan cari ko je untuk cerita masalah cinta diorang)
Pembetulan untuk point 12 n 13..

Penyebaran hiv xde beza pun atara seks gay or straight..

As long salah seorang pembawa..risknya adalah sama kepada pasangannya..

Kalau 2 2 xde hiv..xde kemungkinan pun untuk pasangannya kena..

Antara kadar hiv tertinggi di malaysia adalah kelate. Adakah kerana lobai di sana ramai gay? Sudah tentu tidak kan??
 

naning

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
4,149
Reaction score
433
Points
41
Nak muntah rasa baca.

Ini kot penyebab prostate kena cancer.
 

naning

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
4,149
Reaction score
433
Points
41
Habis tu yg lisbo tu xde prostate. Nikmat tang mana pulak.
 

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
Pembetulan untuk point 12 n 13..

Penyebaran hiv xde beza pun atara seks gay or straight..

As long salah seorang pembawa..risknya adalah sama kepada pasangannya..

Kalau 2 2 xde hiv..xde kemungkinan pun untuk pasangannya kena..

Antara kadar hiv tertinggi di malaysia adalah kelate. Adakah kerana lobai di sana ramai gay? Sudah tentu tidak kan??
Bab penyebaran tu betul, tapi dari bacaan aku, puncanya datang dari seks lelaki dengan lelaki.
 

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
Habis tu yg lisbo tu xde prostate. Nikmat tang mana pulak.
Itu tak tahu lah plak.

tapi yang aku nampak kat website jual mainan seks ni ada talipinggang jenis ada batang 2, mungkin untuk lisbo la tu kot.
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,681
Reaction score
2,235
Points
151
editted....remove content lama...sbb takut menimbulkan salahfaham...
terutama budak2 yg belum matang ....atau orang yang kurang ilmu agama...
takut depa baca dan tersalah faham...

sbb internet sekarang siapa siapa boleh access....walaupun budak2....

sorry admin...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register