BTC USD 43,779.4 Gold USD 1,750.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perisian 'PC monitoring'

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
Kat opis aku skrg tgh dok bz install software yg dikatakan boleh akses / monitoring setiap pc di pejabat. Aku pun tak penah tgk or pakai lagi software tu. Dgr khabar, org tertentu boleh akses 100% ke pc kita dan leh tgk apa yg kita buat time tu....senang cite depa leh tgk sebiji kat skrin depa sebagaimana yg kita dok buat kat pc kita...Haru opis aku skrg....

Dari segi undang2 takde salah ker kalau cmpany buat camtu ekk? ye laaa cam tak wujud keharmonian lagi masa keje.....

Kepada otai2, kasi skit petua or suggestion perisian ape yg bleh kita install lawan or memanipulasi software monitoring tersebut.....
 
Sponsored Post

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
semalam sorang kerani dah dpt surat sbb main game.......main game waktu rehat pun kenaaa beb!! kesiann dia tak tahu org dah install software tu kat pc dia time dia takde.....dahh jadi isu lain lak jadinya....cam nak pekenakann orgggg!!!
 

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
ishh...takde kerr otai2 sini yg sudi nolongg...helppp!!..help!
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
aku pernah gune software ni dulu.. tapi mase tu untuk win 2000... sebab mmg dah keje aku untuk monitor pc dalam lab yang mane ramai pelajar gunakan.. lupe plak nama software tu sebab dah lame. skrg aku dah pindah jabatan.. dah x monitor lagi pc2 org nih.. tapi mase aku gunekan dulu mmg x de org nak atasi masalah ni.. :)
 

akuler

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2006
Messages
638
Reaction score
13
Points
15
kat opis aku gune bender alah ni. sebab install supaye senang nak troubleshoot prob kat pc penggune. takyah nak dtg tempat pengguna. mudah.
 

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
kat opis aku gune bender alah ni. sebab install supaye senang nak troubleshoot prob kat pc penggune. takyah nak dtg tempat pengguna. mudah.

guna utk tujuan macam tu ok laa bro...ni cam nak cari pasal dgn staff lak.......wujudkan suasana kerja tak selesa....tul tak?
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
sabor je la.. apo nak wat.. cubo ko monitor pc boss tu..ntah2 tgh layan naruto..:D:D:D
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
senang jerk lu dcc lan connection....ekekkekeke

pastu lu main game beb......ekekkekeke

dah abis main lu install balik lan tuh.....ekekkekkeke
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
senang jerk lu dcc lan connection....ekekkekeke

pastu lu main game beb......ekekkekeke

dah abis main lu install balik lan tuh.....ekekkekkeke

sifu dah masuk..
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
cabut jer wayar network confirm tak dapat access punyer tapi takleh layan cg ler...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register