Peringatan

CG Sponsors




private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
disaat ibumu tidur, cuba kamu lihat matanya dan bayangkan matanya takkan terbuka untuk selamanya..tangannya tak dapat hapuskan airmata mu dan tiada lagi nasihat yang sering kita abaikan..bayangkan ibumu sudah tiada..apakah kamu cukup membahagiakannya..apakah kamu pernah berfikir bertapa besar pengorbanannya semenjak kamu berada di dalam perutnya...kirim mesej ini pada semua...itupun kalau kamu sayang ibumu dan mahu mengingatkan teman2mu..
 
Sponsored Post

mellina

Fun Poster
Joined
Oct 13, 2008
Messages
170
Reaction score
12
Points
15
syahdu..tiada perkataan yg dapat digambarkab andai kehilangan wanita yg byak berkorban untuk kiter...!!!!!jgn la...dah ibu jauh,.....!!!!
RINDU SGT KAT IBU....!!!
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,175
Reaction score
139
Points
83
disaat ibumu tidur, cuba kamu lihat matanya dan bayangkan matanya takkan terbuka untuk selamanya..tangannya tak dapat hapuskan airmata mu dan tiada lagi nasihat yang sering kita abaikan..bayangkan ibumu sudah tiada..apakah kamu cukup membahagiakannya..apakah kamu pernah berfikir bertapa besar pengorbanannya semenjak kamu berada di dalam perutnya...kirim mesej ini pada semua...itupun kalau kamu sayang ibumu dan mahu mengingatkan teman2mu..
sedih pula baca posting ni :(:)(:)(:)(:)((
 

forexbachok

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2,883
Reaction score
9
Points
25
disaat ibumu tidur, cuba kamu lihat matanya dan bayangkan matanya takkan terbuka untuk selamanya..tangannya tak dapat hapuskan airmata mu dan tiada lagi nasihat yang sering kita abaikan..bayangkan ibumu sudah tiada..apakah kamu cukup membahagiakannya..apakah kamu pernah berfikir bertapa besar pengorbanannya semenjak kamu berada di dalam perutnya...kirim mesej ini pada semua...itupun kalau kamu sayang ibumu dan mahu mengingatkan teman2mu..
Yup...sbb itu hamba sanggup meningalkan ibukota kuala lumpur dengan mencari rezeki di kg...sbbyer hamba ada masa berbual, merasa makanan yg dimasak ibu, dan juga membantu apa yg patut
andai saat menjelma,,,hatta duit ribuan bekerja di kuala lumpur tidak mampu membalas jasa ibubapa......:):)

so anak2 perantauan...baliklaa ke kg..carilaa kerja di kota bharu
usah terpedaya dgn janji2 manis di kuala lumpur...gaji 3k pun tidak bulih dibanggakan...inilaa fakta yg sering dipandang remeh

hamba berbangga dpat bekerja di kelantan..hehe hari2 makan nasi best sini...awek2 pun lawa2 sokmo......benci KUALA LUMPUR...penipu daya..dgn jem jalan.dgn bangla,dgn indo....dgn tol2 yer,,hehe
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
kehilangan merupakan sesuatu perkara yang kita akan alami suatu hari ni. so, persiapkanlah diri kita untuk menerima sebarang kehilangan. setiap perkara itu milik Allah, dan Allah berhak memberi dan mengambil sesuka kehendak-Nya.
 

nizamac79

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
4,605
Reaction score
56
Points
30
Yup...sbb itu hamba sanggup meningalkan ibukota kuala lumpur dengan mencari rezeki di kg...sbbyer hamba ada masa berbual, merasa makanan yg dimasak ibu, dan juga membantu apa yg patut
andai saat menjelma,,,hatta duit ribuan bekerja di kuala lumpur tidak mampu membalas jasa ibubapa......:):)

so anak2 perantauan...baliklaa ke kg..carilaa kerja di kota bharu
usah terpedaya dgn janji2 manis di kuala lumpur...gaji 3k pun tidak bulih dibanggakan...inilaa fakta yg sering dipandang remeh

hamba berbangga dpat bekerja di kelantan..hehe hari2 makan nasi best sini...awek2 pun lawa2 sokmo......benci KUALA LUMPUR...penipu daya..dgn jem jalan.dgn bangla,dgn indo....dgn tol2 yer,,hehe
hahhaha bos demo meme serasi dan sepade dgn kawe ... kawe pung br kelik tahun lps sbb nak dok ngan mak ayoh .... bia la ore kato tua bangko pung dok ngan mak ayah ,.... tp aku bangga :)
 

forexbachok

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2,883
Reaction score
9
Points
25
hahhaha bos demo meme serasi dan sepade dgn kawe ... kawe pung br kelik tahun lps sbb nak dok ngan mak ayoh .... bia la ore kato tua bangko pung dok ngan mak ayah ,.... tp aku bangga :)
bagus,,kawe bangga....
member kawe sanggup tingalkan gaji beriban2 nak jaga mak dia sakit

tapi kenapa ramai skrg terhengeh2 nak g kl...adakah kerana berbangga dpat bayar umah sewa mahal, atau dpat membayar tol2 hari dgn megah,,,hehe....atau dpat ke shopping complex rata2 dikuasai cina ....atau berbangga dpat bayar nurseri 300sebulan

dtglaa kb...ada tesco..ada giant,,,ada london fish...ada secret recipe..mcm promosi jer:D:D
 

shauki2u

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
jangan la derhaka kt ibu n bapa.
even kalau kita lebihkan isteri more than ibu pn xle, kecik hati ibu nnti.
 

intan_q77

Junior Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
kawe pn kalu bulih nk balik duk kelate..cik abe kawe ore kelate jugok..masalahnyo ada ko kijo duk kelate?kawe 2 tahun doh duk mintok may be tak dok rezeki lagi..lani kawe ngan cik abe kijo di construction co.kalu rasa nk paka ore gak oyak la ko ambo ni...sesungguhnya duduk kg sungguh tenang, nyaman sekali..tuk forezbachok, nizamac79...tak dok kekosonngan kat sana?kalu ado elo2 ko ambo d sini...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register