BTC USD 49,105.100 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perhatian : TAPAK UPTOWN BARU AKAN DIBUKA DI BANDAR BARU NILAI

CG Sponsors




lampie

Freshie
Joined
Aug 18, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Uptown ini akan dibuka pada 22 Januari 2011 !!! =D>

Mengapa Kami:


  • Khemah pasang kekal

  • Kawasan yang mempunyai lebih dari 10 institusi pengajian tinggi

  • Susunan Kedai yang teratur

  • Berdekatan dengan kemudahan awam (Kedai makan,Shell, bilik air, McDonald)

  • Pengiklanan dan promosi diuruskan oleh pihak pengurusan

  • Deposit sebulan sahaja

  • Peniaga akan menikmati sewa percuma pada bulan january

  • Tidak mengenakan perjanjian kontrak yang ketat

  • Menyediakan pengawal keselamatan

  • Pungutan sampah setiap hari akan disediakan oleh pihak pengurusan

  • Sewa tapak termasuk khemah dan permit niaga

  • Keutamaan pemilihan tapak diberikan kepada peniaga yang mendaftar awal

  • Kawasan Nilai yang sedang membangun

  • Berdekatan dengan giant, tesco akandibuka pada bulan 2, berhadapan dengan dataran Nilai, sasaran pengunjung dari Bangi, Kajang, Nilai, Seremban, Putrajaya dan lain2


Berbaloi? :


  • RM 350 untuk satu tapak [10x10]

  • Kira sebulan berniaga, so sewa dalam 12 ringgit sehari, boley wat sale lebih dari 12 ringgit sehari x agak2? insyaallah... so kira muralah la sewa.. =)
  • Sebanyak 250 tapak disediakan (khemah 10x10)

  • Pihak penganjur juga akan menyediakan tempat makan dan juga stage kepada para pengunjung.

  • Penyewaan tapak kedai makan adalah terhad, hanya 5 kedai makan dan 1 kedai tapak untuk kedai air. khemah disediakan (10x15). RM 500 untuk satu tapak kedai makan.

  • Bagi perniaga makan kecil-kecilan (steam boat, keropok lekor dan lain²), sila hubungi mana² no dibawah untuk pertanyaan lebih lanjut.

Sila hubungi mane2 no di bawah untuk penyewaan tapak dan pemilihan tapak, klau xde kredit msg je nanti kitaorg callbalik and pihak pengurusan akan datang kat tuan xya datang kt kami (bagi yang serius), boley call bile2 sahaja jgn malu2 kitaorg akan angkat selagi xtdo la. ;)


012-6232 795 Hazref

017-3979 121 Effi

014-9254 324 Firdaus

013-3707 451 Hilmi


Kalau nak lebih lanjut pasal Uptown baru nih. boleh la klik kat >>sini<<
 
Last edited:
Sponsored Post

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
tempat ni memang strategik....

giant dia power gila...

hotel ada....

bank pulak lebih dari 5...

oldtown ke ape ke...semua ada...

kalau hari sabtu ...ramai giler org...

artis pulak ada jugak...sape tu yg kena tangkap dgn jpj kat klia??lupe la...umah die kat situ kot...(lari topik)

tempat memang best...aku memang minat...tapi tak tahu plak nak meniaga apa....
 

lampie

Freshie
Joined
Aug 18, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
tempat ni memang strategik....

giant dia power gila...

hotel ada....

bank pulak lebih dari 5...

oldtown ke ape ke...semua ada...

kalau hari sabtu ...ramai giler org...

artis pulak ada jugak...sape tu yg kena tangkap dgn jpj kat klia??lupe la...umah die kat situ kot...(lari topik)

tempat memang best...aku memang minat...tapi tak tahu plak nak meniaga apa....

huhu.. time kaseh suehada sbb support kitorg.. artis???..artis mne ek duduk kat situ..:):):):):)
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
huhu.. time kaseh suehada sbb support kitorg.. artis???..artis mne ek duduk kat situ..:):):):):)
ada...selalu terserempak...kat giant tu...

bro kalau meniaga makanan?

boleh ke?

saje tanya....ada kekeosongan lagi?

pastu..nak kena bayar ape2 ke?

lgsatu...nak kena ada lesen apa2 ke??

mcm berminat ni bro...
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
opps.. sebelum ni kan tapak dia kat depan kedai assalam (belakang alson klana tuu) sudah pindah ka TT?
 

A.K

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2010
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
Gerai makan ada jugak ke TT....?(untuk disewa)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register