PERHATIAN CGRians...ada sesiapa yg online mengunakan Celcom 3G sekarang?

CG Sponsors




GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Salam, ada sesiapa yang sedang online kat CG sekarang mengunakan talian Celcom 3G? Member kita "Kalau" YM aku mengatakan dia tak dapat Loading Web Carigold sejak pagi tadi..

Kalau ada, macamana korang masuk CG? Guna link mana?
 
Sponsored Post

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
dia kena suruh rehat dari masuk cg tu..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,178
Reaction score
1,041
Points
1,101
boleh parkinson kalu xberforum tu..
 

sky

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
993
Reaction score
57
Points
20
Celcombroadband ke? aku gune ni leh masok walaupun menunggu complete satu page lama nak mamphoss :-w
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Celcombroadband ke? aku gune ni leh masok walaupun menunggu complete satu page lama nak mamphoss :-w
Aiks:-?
Maksudnya bukan IP Celcom kena blocklah ni
 

sky

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
993
Reaction score
57
Points
20
Mungkin ip aku ngan dia tak sama. sbb ip celcombb ni dynamic, dua number blakang je tuka.. cuba suh reconnect manatau leh magic.
ntah, kalo tak silap la..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Mungkin ip aku ngan dia tak sama. sbb ip celcombb ni dynamic, dua number blakang je tuka.. cuba suh reconnect manatau leh magic.
ntah, kalo tak silap la..
dah dari pagi dia try..
Takpe, aku dah report kat Admin.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Up sikit untuk perhatian
 
Sponsored Post
Top
Log in Register