BTC USD 67,211.8 Gold USD 2,413.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PERHATIAN!!!anda ingin menjana pendapat lumayan dalam masa yang singkat!!

azstrange

Freshie
Messages
30
Joined
Dec 12, 2009
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Salam perhatian semua...

Melalui bisness myspacemoney nie..anda tidak perlu ragu2..ianya telah terbukti oleh ahli2 yg baru sahaja menyertainya dalam masa yg singkat trus mendpat pendapat yg lumayan..dan juga program nie walaupun tiada orang bawah..anda tetap akan mendapat komisen yg lumayan jika anda rajin sebarkan2 link myspacemoney anda..ianya atas usaha anda juga dan pasti ia halal serta anda pasti berpuas hati..Melalui myspacemoney..anda xperlu berchatiing berbual kosong sedang kan x dpat apa2..dengan myspacemoney...smbil anda berchatting sambil anda mendpat pendapatan yg lumayan..usah risau..ini bukan penipuan..ini lar kenyataan yg ramai da sertainya dan berpuas hati..untuk maklumat lebih lanjut sila layari www.myspacemoney.my/azdeath atau sebarang pertyaan ym sy azstrange_Kurosaki..mahukan bukti sila baca ahli yg baru sahaja menyertainya..

Baru 8 hari dah dapat 600 klik
Wow hebat!!!!8 hari=rm270++ jom join myspacemoney!!! lets change!!! think positive!!!!u do u get!!!
baiz86

X sangka
Sy skrg dah dpt rm900++! btul ke nie? mcm x caye je.... mmg senang dan masyuk bisnes nie...
huuhaa

Assalamualaikum...
Kawan2 di luar sana..jom la meriahkan myspacemopney ni..di jamin fun n best!! korang rajin, korang dpt untung..ok?? tu je kunci nya..aku dh dapat rm 360.90 campur sumer skali..dlm masa 8 hari sahaja..aku ader bukti utk si tunjukkan n bkn just ckp kosong..ok?
didieka89

Bukti diatas adalah benar..kalu tidak percaya jugak layari lah www.myspacemoney.my/azdeath dan lihat lar bukti komisen ahli serta testimoni..marilah menjanakan kewangan dengan berjaya dengan mudah..hanya di myspacemoney..

p/s=kepada bakal ahli yer berminat juga..sila layari http://www.myspacemoney.my/fifichips89 ...semakin hari anda berchatting semakin byak pendapatan anda..Hanya di Myspacemoney.my
 
Sponsored Post

Promosi !

Sesiapa yang mendaftar di bawah link bfm4280, akan mendapat rebet ! :D

Rebet adalah seperti berikut :
:)cgrock

  • [*]Harga Ruby : RM 60 - Rebet RM8
    [*]Harga Pearl : RM 150 - Rebet RM15
    [*]Harga Diamond : RM 250 - Rebet RM22
    [*]Harga VVIP : RM 300 - Rebet RM30

Daftar di sini! http://www.myspacemoney.my/bfm4280


P/s : *Korang dah daftar, PM @ msn aku :)paid
*Kami hanya transfer rebet ke akaun MMB
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register