BTC USD 57,795.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

******** Performance Discussion

Status
Not open for further replies.

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
:-?:-?:-?:-? aku rasa masih terlalu awal untuk dibanggakan... so apa2 aku akan upload yg terbarunya report.. k.. sampai dia MC :)):)):)):))

P/s: sorry geng!!! semalam aku dah upload EA nie... tapi moderator Dann dah delete thread tu... so semalam siapa cepat dia dapat. :eek::eek::eek::eek::eek: yang penting aku dah kotakan janji aku pada kau orang semua.... kalau aku dapat aku akan tempekkan didalam CG nie... itu saja janji aku... :D:D:D:D:D

LINKS DELETED BY CG Administrator


P/s: Jangan lupa Click Button THANKYOU Yer...Kalau tak, lain kali kalau ada update lagi aku takan upload lagi.
 
Last edited:
Sponsored Post

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
cuba nak decompile tapi dia nia compiled guna ver 220. Jadi tak tahu dia nie boleh main live atau tidak..


cubalah... Decompile dulu... Pass tu testlah kat live.. Kalau boleh... Jangan lupa share... :D:D:D:D:D
 

yaron222

Freshie
Joined
Nov 9, 2008
Messages
17
Reaction score
4
Points
8
medklinn send me the activtion website and i send you bankingfx diamond
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21633
USD / JPY
108.615
GBP / USD
1.39850
USD / CHF
0.90122
USD / CAD
1.21356
EUR / JPY
132.111
AUD / USD
0.78440

CG Sponsors




Top
Log in Register