Perempuan Pisau Cukur VS Lelaki Gila Seks

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,524
Reaction score
2,133
Points
151
salam....


bila kita mencari jodoh ni, mestilah kita nak yg baik dan boleh susah & senang bersama-sama...dan bahagia bersama-sama...

dan seperti kita tahu,,
waktu kita mencari jodoh
- perempuan sgt takut dengan lelaki gila seks (sbb takut lelaki tu hanya nk seks saja, kalau tak dapat seks, mungkin kena pukul ke ape ke...secara details, aku tak pasti la pulak kenapa perempuan takut,, maybe ada perempuan dlm CG ni boleh explain?)
- lelaki pulak sangat takut dengan PEREMPUAN PISAU CUKUR (sbb perempuan mcm ni, bila kita susah nanti, aku yakin dia akan cipta bermacam-macam alasan untuk tinggalkan kita)...


so, bagi pendapat aku lah....

lelaki ni mmg semula jadi nafsunya tertumpu pada seks.... so aku rasa takda masalah kalau lelaki tu jenis yg boleh control...
maksudnya, mungkin pada awalnya dia suka seseorang perempuan tu sbb tarikan seks semata-mata...tapi lama2 akan timbul rasa betul2 sayang...
dan bila berjumpa, lelaki tu takda la sentuh perempuan tu sesuka hati...dan lelaki tu boleh control nafsu seks nya.....
so, aku rasa lelaki mcm ni tak jadi masalah...

yg jadi masalah adalah lelaki yg betul2 extreme gila seks....yg tu kena hati2...



perempuan pun sama....perempuan pisau cukur....bagi aku, mmg semulajadi perempuan nak cari lelaki yg kaya...yg hidup stabil...
supaya hidup diorang takda la susah.....aku rasa takda masalah pun perempuan mcm ni...
sbb kita sebagai lelaki mmg kena bagi nafkah pada mereka....


tp yg jadi masalah adalah perempuan yg betul2 extreme inginkan kekayaan dari si lelaki tu...
perempuan mcm ni biasanya suka meminta mcm2 tanpa ada rasa sikit malu pun...


seriously sgt takut wehh...

sampai dlm bank dah takde duit langsung....
dan dia boleh buat taktahu je.....
takde pun rasa kesian ke ape ke...
kdg kalau perempuan yg baik, kdg dia akan tanya "abg, ok ke? kalau takde duit, boleh pinjam dulu sikit sayang punya"...

lelaki ni kdg taknak pun guna duit perempuan kita, tapi perempuan yg baik biasanya dia akan ready utk tolong kita....


...
...

ini hanya pendapat peribadi aku..
kemungkinan ada salah....

so, apa pulak pendapat korang???
 
Last edited:
Sponsored Post

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
5,298
Reaction score
893
Points
121
Bila cerita cari jodoh..semua based pade taste..bila sebut taste ni..pada body,percakapan,peribadi,hati..itu masing2..lihat pada hati..semua manusia ada nafsu,tp dimana muncul awal penarikan penglihatan kita tu..itulah yg akan membawa kepada nafsu..sehingga sampai pada keberahian..maka,utk mencegah hal tu..terbaik..menikahlah..
Mudah2an terzahir 4perkara..kecantikan,harta,keturunan atau agama..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,398
Reaction score
391
Points
131
kalau bertemu semasa jenis mcm tu ok la,
si isteri boleh ckp,u nak sex lebih kasi la lebih,atau si suami boleh jawab,u nak belanje lebih layan la lebih hahahahha
baru la seimbang hubungan tu....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register