Perempuan melayu suka cina tak

CG Sponsors




Elisa Katherina

Freshie
Joined
Mar 30, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
8
kenapa x bertahan lama?
Sebab trlalu bnyk perbezaan. Dn... selalunya Chinese boy... tk boleh ikut pntang larang kami.
Tpi ada je lah yg okay tu. Sbb sya prnah knal yg btul2 okay dgn saya. Dia hormat sya dn dia tkkan buat apa yg sya tk suka dn tk boleh.

Tpi.... msalah yg selalu timbul.,,,ialah msalah family. Dia punya family can't accept me. Dh puas dia pjuk.... tpi tk dpat buat apa2 bila mummy dia.... ancam satu prkara dgn dia.


Jdi... kami trpksa end sbb dh tkde jalan lain dah.
 
Sponsored Post

atho_h12

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2008
Messages
189
Reaction score
1
Points
15
dulu ak pernah ada gf amoi.ok je, tapi skang baru kenal awek sunda terus lain level dorg ni.kacuk ngn belanda pulak:)
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Sebab trlalu bnyk perbezaan. Dn... selalunya Chinese boy... tk boleh ikut pntang larang kami.
Tpi ada je lah yg okay tu. Sbb sya prnah knal yg btul2 okay dgn saya. Dia hormat sya dn dia tkkan buat apa yg sya tk suka dn tk boleh.

Tpi.... msalah yg selalu timbul.,,,ialah msalah family. Dia punya family can't accept me. Dh puas dia pjuk.... tpi tk dpat buat apa2 bila mummy dia.... ancam satu prkara dgn dia.


Jdi... kami trpksa end sbb dh tkde jalan lain dah.
kena
 
Last edited:

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Tkde. Malah dia yg start tk mkan pork dgn mnum arak masa couple dgn sya .


Then. Bulan puasa. Dia ada puasa dgn sya jugak. Tpi tk penuh la. Still ada tinggal.
ok la tu.. lagi satu dgr diorang ni mmg jenis buang air tak basuh (calit tisu je), betoi ke? sepanjang couple takde bau yang pelik2? teringin gak nak usha2 amoi buat kawan tapi tak tau la sanggup tak bau2an pelik ni haha
 
Last edited:

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,965
Reaction score
121
Points
73
ye ke girl chinese nak maintain tinggi? ak tengok laki chinese sekarang banyakj kawin orang indonesia.

dio orang cakap xsakit kepala, xtau kepala mana tuh xtanya lak.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,103
Reaction score
430
Points
141
ye ke girl chinese nak maintain tinggi? ak tengok laki chinese sekarang banyakj kawin orang indonesia.

dio orang cakap xsakit kepala, xtau kepala mana tuh xtanya lak.
Yang ni agak benar bro...kalau ko lepak gan amoi2 ni sembang duit je memanjang....
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,103
Reaction score
430
Points
141
Haha post Aku kena delete sbb out of topic...gila ke ape yg Aku post Tu Aku quote post org ler
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,163
Reaction score
868
Points
171
ye ke girl chinese nak maintain tinggi? ak tengok laki chinese sekarang banyakj kawin orang indonesia.

dio orang cakap xsakit kepala, xtau kepala mana tuh xtanya lak.
duit la... kawin cina gan cina... duit paling busuk 80k habis.. sebb tu kawin foregner... simple ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register