BTC USD 48,438.6 Gold USD 1,785.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pereka Laman Web & Seni Reka Grafik

CK54

Freshie
Messages
24
Joined
Oct 30, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga2 CG, Sini ada service skit nak promote.

Saya menyediakan perkhidmatan mereka Laman Web peribadi & syarikat perniagaan. Dengan pengalaman lebih 5 tahun dalam kerja2 pembuatan seni grafik, saya menawarkan rekaan serta design yg menarik untuk laman web anda.

1) Laman Peribadi / syarikat (RM800-1500)
2) Web Portal / Komuniti (RM1800-2500)
3) E-Commerce & Shopping cart (penjualan produk online) RM2800-4500
4) perkhidmatan penyewaan ruang server RM300 setahun
5) perkihdmatan domain
.com (RM60 setahun)
.com.my (RM100 setahun
.my (price to be update with mynic)

sila layari blog untuk melihat portfolio saya di www.rekaseni.blogspot.com

Sebarang pertanyaan saya boleh dihubungi di 012-660 5533. Saya boleh dihubungi melalui YM & email di [email protected]

Sekian Terima Kasih :)

zioss2.jpg

jazmeen1.jpg

xyloop2.jpg

pengukir1.jpg

sabahbah1.jpg

lacuzzo1.jpg

lori.jpg

partymanfanclub.jpg
 
Sponsored Post

CK54

Freshie
Messages
24
Joined
Oct 30, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
yup lokasi di KL, kalau bukan KL pun masih tetap boleh dihubungi spt yg tertera diatas :)

kalau rajin layarilah blog saya, tgh cuba penuhkan dengan sample2 design, tips & trick utk photo editing / enhancing. Ada skit2 artikel pasal buat duit online dan sebagainya :)
 

art_director

Banned
Messages
3,606
Joined
Jan 20, 2008
Messages
3,606
Reaction score
182
Points
43
dah tgk blog lu banyak jugak flash web. akan tetapi nak tgk yg original flash yg gerak2 punya takde ke?
 

ujai

Fun Poster
Messages
833
Joined
Jan 15, 2009
Messages
833
Reaction score
3
Points
15
boleh buat theme utk drupal tak?
 

CK54

Freshie
Messages
24
Joined
Oct 30, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
dah tgk blog lu banyak jugak flash web. akan tetapi nak tgk yg original flash yg gerak2 punya takde ke?

ada bro, tapi kene sabar dulu la. blog tuh baru je buat. lepas ni nak kene carik hosting proper skit untuk semua gambar video & flash yg bakal aku sertakan nanti.

semua usaha ke arah itu - on the way

sesapa berminat nak tgk sample printing pun ada. Sila request.
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
Salam bro,

ader pertanyaan : kalau nak buat website ber-affiliates boleh tak? macam mana ya?
 

CK54

Freshie
Messages
24
Joined
Oct 30, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Salam bro,

ader pertanyaan : kalau nak buat website ber-affiliates boleh tak? macam mana ya?

Affiliates untuk Multi Level boleh, SMS Biz boleh. Kalau ada spesifik jenis affiliates yg mengikut kesesuaian perniagaan anda pun boleh cerita dulu mcm mana.

Silalah inbox kan soalan anda kedalam email saya. Segala pertanyaan anda yg berkaitan akan di reply secepat mungkin
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register