Perdana Menteri Pakatan Rakyat

CG Sponsors




wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
1. kalaulah Perdana Menteri dilantik dari parti Pakatan Rakyat, korang rasa bagus tak?
2. kalaulah PM sekarang tak mau berundur korang rasa bagus tak?
3. kalaulah Datuk Seri Najid jadi PM, korang rasa bagus tak?

tapi, di dlm hati aku tetap memilih Tok Guru Datuk Nik Ab Aziz Nik Mat! :D:)cgrock
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,180
Reaction score
817
Points
176
semua thread tentang jawapan diatas sudah ado dan masih diperbincangkan lagi.. :d tapi tak kisahlah kalau yang lain2 suko :) sori yer
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
1. kalaulah Perdana Menteri dilantik dari parti Pakatan Rakyat, korang rasa bagus tak? :)cgrock:)paid
2. kalaulah PM sekarang tak mau berundur korang rasa bagus tak? :-? ape yg die boleh buat sekarang ni? tido je keje nye
3. kalaulah Datuk Seri Najid jadi PM, korang rasa bagus tak? :eek:~X:)mad::(scam:(scam

tapi, di dlm hati aku tetap memilih Tok Guru Datuk Nik Ab Aziz Nik Mat! :D:)cgrock
:)paid:)cgrock
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
klu aku yang jadi PM ok tak...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
semua thread tentang jawapan diatas sudah ado dan masih diperbincangkan lagi.. :d tapi tak kisahlah kalau yang lain2 suko :) sori yer
alohla. thread tu dah lama. ramai suka yg baru.
apapun aku pun tak kisah. suka2 jer! :D
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
pakatan rakyat ni masih 'sepakat' ker? aku nmpk asyik dok 'koka' je.
tu blom lagi memerintah negara. tp, di dlam hati ada .......
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
takkan gini aje. bagi la komen skit. :)):)):D
nak tau jugak isi hati.
komen aku yew SAYA MESTI PILEY!!! heheheheh aku dah meluat dgn gomen skrg ni kite nak kan perubahan positive tapi die baginye negative so nanti next pilihan raye aku akan pastikan PR memang besar yeahhhhh :)paid:)paid
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
p/raya kecil P038 kuala trg, memberi mesej yg sgt besar kpd
pemerintah. rakyat tidak mahu tertipu lagi. sedang dunia
masih bersengketa antara kuasa besar. antara pemerintah dan
kuasa dunia, di manakah kedudukan kita sebagai rakyat yg
diperintah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register