BTC USD 58,560.2 Gold USD 1,797.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

percutian di sarawak..

Joined
Dec 15, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
assalamualaikum....aq nk tny skit...apa tempat2 menarik untuk dilawati kat sarawak ea dan biasanya bila ea ade promosi tket utk air asia?? rancang nk g bln mei dpn...n kalo sapo ade recommend hotel2 yg best kat sarawak dlm rm100-200 semalam...tlg suggestkan...rancang nk g ngan family dlm 15 owg....tq....:">
 
Sponsored Post

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
salam,
TT bole selak2 page2 sebelum ni..
byk cgrian yg agent..ne taw bole tolong TT..
 

Dobit127

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2007
Messages
2,888
Reaction score
86
Points
45
15 orang... Aku plan p Serawak Bulan Okt 2011 dengan rombongan setakat ni 26 orang...apasai ramai..dapat book tiket murah RM22 sehala...
 

aduka01

Active Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,128
Reaction score
3
Points
25
assalamualaikum....aq nk tny skit...apa tempat2 menarik untuk dilawati kat sarawak ea dan biasanya bila ea ade promosi tket utk air asia?? rancang nk g bln mei dpn...n kalo sapo ade recommend hotel2 yg best kat sarawak dlm rm100-200 semalam...tlg suggestkan...rancang nk g ngan family dlm 15 owg....tq....:">

salam bro...klo nk melancong ke swk sy boleh uruskan segalanya..
sila contact sy balik k..:)tq
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
homestay bnyk.....leh gak tgk di mudah bro....ramai-ramai tu homestay elok la....siap ngan tourist guide aku rasala...
 

parcofolgore

Super Active Member
Joined
Feb 16, 2010
Messages
5,063
Reaction score
9
Points
65
swak je blm pernah sampai...tp tgh thn dpn ade kwn kawen sana..so bleh le g melancong skali...org kate swak lah paling best kalu gi jalan2...
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
mai la sarawak....bkn takat kuching jak boleh gi...bahagian lain pun boleh gak....tu kena sebulan baru abis nak lawat semua bahagian....:)):)):))
 

zmans

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2010
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
assalamualaikum....aq nk tny skit...apa tempat2 menarik untuk dilawati kat sarawak ea dan yg biasanya bila ea ade promosi tket utk air asia?? rancang nk g bln mei dpn...n kalo sapo ade recommend hotel2 yg best kat sarawak dlm rm100-200 semalam...tlg suggestkan...rancang nk g ngan family dlm 15 owg....tq....:">

banyak tpt yang best spt Kampung Budaya, Kuching Waterfront, Pasar Minggu Satok, Taman Negara [email protected] Gading, Pasar Serikin (sempadan Sarawak-Indonesia) dan lain-lain lg...mai la ke kuching sbb mmg best...dan jgn lupa bawak balik ikan terubok masin...hrg mmg murah klu kat sini..:)klu perlukan kereta sewa kami ada sediakan juga ye..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register