BTC USD 56,695.9 Gold USD 1,768.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PERCUMA PLR Minisite: Dapatkan Sekarang

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
Kepentingan Minisite Dalam Pemasaran Internet.

Tahukah anda apakah sebenarnya yang dimaksudkan dengan laman web yang dikategorikan sebagai minisite? Di internet, terdapat pelbagai jenis konsep laman web iaitu laman web berkonsepkan shopping cart, content management, blog dan sebagainya.

Namun demikian, tahukah anda laman web yang paling menguntungkan untuk pemasaran internet anda adalah laman web yang berkonsepkan minisite? Ribuan usahawan internet di seluruh dunia menggunakan minisite sebagai laman pemasaran yang paling utama untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka di internet seperti ebook,produk resale rights dan sebagainya.

Ini adalah kerana minisite telah diakui mempunyai kekuatan dalam menarik perhatian pengguna internet untuk memberi respon terhadap perkara yang dipasarkan menerusi laman minisite.

Mengapa saya katakan sedemikian? Ini adalah disebabkan kepentingan pembinaan minisite adalah menjurus atau memfokus kepada 1 jenis tumpuan pemasaran sahaja. Jika lain – lain jenis laman web,sebagai contoh shopping cart, anda akan menghidangkan pelawat dengan pelbagai jenis produk dalam satu masa.

Sebaliknya, penggunaan minisite pula adalah bersesuaian kepada pemasaran 1 jenis produk atau perkhidmatan sahaja. Anda perlu memastikan setiap kelebihan produk dan manfaat yang bakal pengguna perolehi hasil daripada penggunaan produk tersebut harus diceritakan dengan jelas pada laman minisite.

Perkara ini dapat menarik perhatian pengguna untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan produk yang anda pasarkan seterusnya membuat keputusan untuk membeli produk anda.

Oleh itu, jika anda belum lagi memiliki sebarang laman pemasaran minisite dan tak tahu cara membinanya, maka saya amat mengesyorkan anda untuk segera membina laman web berkonsepkan minisite anda mulai hari ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan Private Label Right(PLR)?

PLR adalah sebahagian daripada 4 jenis right (hak) dalam resale (jualan balik) iaitu:

1)Personal rights - Hak jualan individu yang bermakna pembeli anda tidak boleh menjual semula produk yang telah dibeli. Kebiasaannya,untuk kegunaan diri sendiri sahaja.Biasanya, produk sebegini dijual untuk tempoh masa dan bilangan pelanggan yang terhad sahaja.

2)Resale rights- Hak menjual produk untuk memperoleh keuntungan.Pembeli mendapat hak untuk menjual semula produk yang dibeli tetapi tidak berhak menjual resale right kepada pembelinya.

3)Master resale rights- Hak untuk menjual produk dan juga hak untuk menjual resale rights kepada pembeli produk.

4)Private label rights- Hak yang sama seperti Master resale rights tetapi kelebihan PLR memberikan anda hak kebebasan untuk mengubah, menyusun atau menukar produk mengikut apa yang anda suka.Misalnya, anda boleh menukar nama pencipta produk kepada nama anda dan sebagainya.

Di sini saya ada satu tawaran PLR Minisite untuk anda dapatkannya secara PERCUMA sahaja: KLIK Image di bawah

 
Last edited:
Sponsored Post

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
Kekuatan Minisite Dalam Perniagaan Internet.

Minisite adalah laman web yang mengandungi 1 halaman utama sahaja. Ia tidak memerlukan sejumlah halaman kerana dengan 1 halaman utama inilah yang bakal menentukan sama ada anda berkemampuan untuk menjana keuntungan ataupun tidak.

Mengapa 1 halaman utama sahaja? Ini disebabkan kita sebagai pemilik laman minisite mahukan pelawat memberikan perhatian yang sepenuhnya terhadap perkara yang ingin kita sampaikan. Kita tidak mahu mereka terganggu dengan lain – lain perkara selain daripada apa yang ingin kita sampaikan.

Inilah kekuatan yang ada pada minisite dalam aktiviti pemasaran yang dijalankan. Anda tidak perlu pening kepala untuk membina sejumlah halaman kerana cukup 1 halaman sahaja ia bakal memberikan pulangan yang lumayan kepada anda.

Pendek kata, penggunaan minisite yang cukup mudah dan terbukti berkesan dalam pemasaran internet adalah pilihan yang terbaik untuk anda mula memasarkan produk atau perkhidmatan anda di internet.

Anda tidak memerlukan kos yang besar untuk membinanya… Anda tidak memerlukan perisian atau peralatan yang canggih untuk menghasilkan minisite yang menguntungkan… Apa yang perlu anda miliki adalah kemahiran untuk membinanya…

Di sini saya ada satu tawaran PLR Minisite untuk anda dapatkannya secara PERCUMA sahaja:

 
Last edited:

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
percuma sahaja untuk panduan.Download dan baca
 

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
2 bonus download yang akan diperolehi iaitu
1- 5 mini tempalete yang cantik
2- OTO template..
 

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
free je. Tambah koleksi template anda so that senang nak buat website nanti
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register